.

.

torsdag 14 november 2013

En dag

fylld av gott och blandat.


Utvecklingssamtal, träning och skrivande. Ett barn har varit sjuk idag och stannade hemma hos maken och mig. Utvecklingssamtalet gick bra, lillkillen är väldigt omtyckt av både barn och vuxna i skolan eftersom han alltid är go och glad. Det känns gott i hjärtat.

Jag har finputsat lite i manuset också. Det börjar kännas lite pirrigt i magen igen. Snart är det dags för avfärd. Jag funderar fortfarande på det med gestaltning och undrar om det går att få riktigt grepp om vad man egentligen menar med det. Kanske är det också lite personligt. Precis som allt annat med skrivandet.

Dagens skrivinspiration handlar om meningsfull spänning eller anspänning som gestaltning. Det tycker jag är spännande!

10 kommentarer:

 1. Visst är det skönt att höra att ens barn är omtyckta! Det fick jag också höra på utvecklingssamtalen när mina barn gick i grundskolan. Då vet man att de mår bra och har vänner. Som förälder är det så befriande att höra.
  Det är inte lätt det där med gestaltning. Jag hoppas att du får kläm på´t!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är den bästa känslan, man blir så varm i hjärtat. Jag kämpar vidare med gestaltningen.
   Kram!

   Radera
 2. Härligt att utv.samtalet gick bra! Det betyder så mycket!

  Kryakramar till er! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. De betyder jättemycket. Man blir så glad.
   Kram!

   Radera
 3. Visst är det gott att veta att barnen har det tryggt och bra också i skolvärlden. Kom nu att tänka på en ganska kul grej som hände när jag skulle på utvecklingssamtal med sonen.

  Vi skulle träffa hans spanskafröken och hon var av tyskt ursprung, dessutom talade hon inte så bra svenska.
  Hon inledde samtalet med att se mycket noga på mig och sa sedan allvarligt "att du kan vara mycket störd över din son". Det tog ett tag innan både sonen och jag förstod vad hon menade men när vi till slut gjorde det andades vi båda två ut. Det hon egentligen ville ha sagt var att jag kunde vara mycket stolt över min son. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket kul minne. : ) Det är den bästa känslan att få veta att allt går bra i skolan, både med undervisningen och det sociala.

   Radera
 4. Vad skönt med ett positivt utvecklingssamtal. Önskar att alla såna samtal alltid var en positiv upplevelse. De är de ju tyvärr inte.

  SvaraRadera
 5. Det är jätteskönt! Jag önskar också att alla utvecklingssamtal var positiva. Att alla barn var trygga och lyckliga i skolan.

  SvaraRadera