.

.

söndag 14 oktober 2012

Återblickar

av en tid då äldsta sonen var runt sju år. Då såg vi första filmen med Harry Potter för första gången. Idag är lillkillen sex år och betydligt mer van vid att se sådant i en ålder då äldsta sonen inte alls var redo. Han är trots allt yngst i en syskonskara på fyra. : ) Nästyngstingen har längtat efter att se den och det gjorde vi hela familjen idag. Magiskt!


Själv går jag ständigt omkring med mitt manus i famnen för att kunna läsa ur det så fort jag får tid över. I natt när vi kom hem från grannarna så var jag så trött, men lyckades ändå läsa ett kapitel. Nu ska jag läsa lite till medan småkillarna spelar Harry Potter på PS3, dottern pysslar i sitt rum som har fått nya möbler, äldsta sonen spelar sitt nya spel, maken målar fönsterkarmar och söndagssteken blir klar i ugnen.

Lite skrivtips och om klichéer från författaren Martin Amis.

4 kommentarer:

 1. Filmerna med Harry Potter är så himla mysiga att se tillsammans med sina barn. Min minsta får inte se dem än (5 år) men när jag har kvalitetstid med min 8-åriga tjej kan det bli en Harry Potter-film. Både hon och jag mår riktigt gott då. Det har faktiskt hänt att jag fått uppslag till min fantasybok efter att ha sett på filmen :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Harry Potter filmerna är väldigt spännande och väldigt roliga att se tillsammans med barnen. Jag förstår att man kan få inspiration av dem om man skriver den typen av berättelse och kanske även annars. : )

   Radera
 2. Låter som en mysig helg! Själv har jag ju barbarn som brukar titta på Harry Potter och jag har tittat tillsammans med dem! Det är såå mysigt överhuvudtaget att ha tid och uppleva filmer genom deras ögon! Ja, det är verkligen tid att ta vara på!! Lycka till vidare, med ditt manus!
  Ha en härlig start på veckan!
  Kram Helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Jag hoppas att mitt manus får åka iväg på egna äventyr alldeles snart. Det var en mysig helg! Harry Potter är så spännande att se tillsammans med barnen. Det är alltid mysigt att vara med dem överhuvudtaget.
   Ha en riktigt skön vecka!
   Kram!

   Radera