.

.

onsdag 3 oktober 2012

Bokmässans skörd

blev precis som väntat riktigt bra.
Jag fick känna på de där tunga kassarna när bok lades på bok i den finare påsen efter den andra. Nu byggs även min oändliga hög med böcker som jag redan har här hemma på . Hösten är räddad. Och nästa, och nästa och nästa!

Sedan har jag jobbat med mitt första manus och just nu befinner jag mig i något slags eufori där jag glömt både tid och rum. Tur att jag har en sådan förstående familj.

9 kommentarer:

 1. Wow, det kan man kalla bokskörd! :) underbar läsning. Ha en skön läshöst.

  SvaraRadera
 2. Vilken höst det kommer bli =)
  Härligt med skrivandet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En fanastisk höst! Och det är helt underbart att få skriva.

   Radera
 3. Hej A. Efter mga års kontakt har vi ännu ej setts. :(

  I Spanien var du alltid där och peppade mig. No matter W. :)

  Nu svarar jag på ETT av alla dina inlägg även om jag slulle vilja svara på alla. Jag tycker dte är kul att du är på facebook för då får vi mer kontakt. Jag tycker att det var synd att vi inte fick till det trots meck på mässan. Jag har läst alla dina inlägg om mässan och håller med om det vad anledningen har blivit till varför folk åker dit egentligen... Hoppas vi ses nästa år och lycka till med manuset du nu håller på på med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Ja, visst är det tråkigt att vi inte lyckades ses på mässan. Vi har ju trots allt följt varandra ett bra tag nu. :) Att peppa och vara närvarande är självklart för mig. Jag är så glad att det går bra för dig och jag hoppas att du trivs i Sverige. Dessutom ser jag mycket fram emot att få träffa dig snart. Om inte annars, så vid nästa bokmässa. Jag har bokat två nätter på hotell nästa år och kommer därför att ha mer tid där då. Facebook gör ju att man kan hålla kontakten mycket bättre och så blir det lättare att hålla koll på varandra. :)
   Kramar!

   Radera
 4. Läst alla dina inlägg och håller med om mässan. Synd att vi inte fick till det. Bättre planering nästa år :D KRAM och lycka till med allt ....

  SvaraRadera