.

.

lördag 6 oktober 2012

Det blev ingen lång natt

för jag var uppslukad av mitt manus till klockan fem i morse. Just nu är jag ganska så trött men skrivlycklig.


De nya garderoberna fylls långsamt och golvet under klädhögarna syns i allt större öar. Härligt! Jag måste erkänna att jag hittat kläder som jag glömt att jag hade. Kläder som när jag ser dem gör mig glad. Precis som de gjorde en gång när jag köpte dem. Nu behöver jag inte köpa några nya höstkläder, det känns som jag har fått en helt ny klädgarderob. Perfekt för ekonomin. Och så måste jag visa ännu en dröm walk-in-closet.


Jag och dottern följer en serie som är så rolig, Två panka tjejer heter den och går på tv4 på torsdagar. I det senaste avsnittet befinner de sig i en helt otrolig walk-in-closet som jag inte tror många tjejer skulle tacka nej till, inte ens den mycket svårflörtade Max.Nu åter till manuset en stund. Det går bra nu!

16 kommentarer:

 1. Jag önskar att jag kunde skriva på kvällarna, men nope. Redigera funkar dock. Mysko.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förr kunde jag vara vaken hur länge som helst, men numera, not so much. Men just den här gången fastnade jag helt i mitt redigerande, för det var just det jag gjorde!

   Radera
 2. Det där med en walk-in-closet är ju verkligen något att drömma om. För att inte tala om alla skor! Du med fyra barn borde drunkna i skor i hallen :).
  Härligt att skrivandet går bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så härligt att få leva bland orden! Ja, som jag drömmer om en sådan helt fantastisk walk-in-closet! : )Självklart med skor. Och ja, det finns en och annan sko hemma hos oss : )

   Radera
 3. Härligt!! Jag blir riktigt glad av ditt inlägg!

  SvaraRadera
 4. Underbart att du skriver så mycket! Heja!

  SvaraRadera
 5. Perfekt ju! :-)
  Skulle också behöva leta och rensa. Tror det finns mycket i min garderob som jag har "förträngt" att jag har!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Det är som att hitta en skattkista eller en UFF-låda, lite beroende på : )

   Radera
 6. Härligt med sådant "skrivflow". :)

  SvaraRadera
 7. Spännande rubrik! Var tvungen att kika in och läsa. Ska nog kolla upp den serien, den låter rolig och, förresten, kul att det går bra! Älskar de dagarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kul att rubriken lockade : ) Det är en rolig serie som vi gillar att se tillsammans, dottern och jag. Bra skrivdagar kan man aldrig få för många av : )

   Radera
 8. Låter bra med ditt skrivande!! Själv brukar jag också faktiskt gå ut på vinden och hämta in gamla kläder som plötsligt är som nya! Men, drömmen är nog ändå en riktig walk-in-closet:-)
  Kram Helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är kul när det flyter bra med skrivandet. Och vem skulle inte vilja ha en riktigt maffig walk-in-closet : )
   Kram!

   Radera