.

.

tisdag 9 oktober 2012

Äntligen igenom

och jag har en varm manushög framför mig att läsa igenom. Jag är så nyfiken på om det nya kommer att fungera som jag tänkt mig. Det kan bli en lång natt  :)


Dessutom har jag varit och tagit mitt gynekologiska cellprov. Inte kul alls, men det gick så bra och så fort. Allt hänger på den person som gör testet och jag fick en helt underbar sådan. Nu är det bara väntan kvar. Väntan på svar på mammogafi och cellprov och att hålla tummarna hårt och hoppas på att allt är som det ska.


Nu ska jag lägga barn, äta, se lite på tv samtidigt som jag facebookar och bloggar. Sedan hoppas jag att jag orkar läsa mitt manus. Jag har ju inte sovit som jag ska på några dygn nu, så man vet aldrig. Men det är trots allt bara en tidsfråga nu. Sedan är det dags för nästa steg. Det är oliiidligt spännande!

6 kommentarer:

  1. Nu får jag lite prestationsångest. Kanske borde jag också fixa med mitt manus. Men jag har liksom fastnat i en novell.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har alla lite ångest då och då, det hör väl till! : ) Noveller är också riktigt bra. Fast å andra sidan vill jag ju verkligen läsa din nästa bok, så jobba på! : )

      Radera