.

.

fredag 26 oktober 2012

Star for Life

är en av de mest fantastiska showen jag har varit på! Man lämnar den full av energi och glädje.


Jag inspireras oändligt av livsglädjen och den enorma energi de här afrikanska ungdomarna utstrålar. De är så stolta över sitt land över deras liv och att få vara med i den här showen. Det är helt underbart att se dem. Just den här showen var deras sista för i år, så den var nog lite speciell för dem alla. De skulle skiljas åt efter flera månader tillsammans.I år var The Moniker och Shirley Clamp med och de var också strålande. Precis som Tripple and Touch som alltid är med. Och så är alltid en enorm kör av ungdomar med som plockas ut i varje stad de besöker. Men stjärnorna var de afrikanska ungdomarna.


Star for Life jobbar för att hjälpa afrikanska ungdomar så att de får en bra utbildning och kan följa sina drömmar, ta ansvar för sina liv och leva ett aidsfritt liv. För bara 200:- hjälper man en elev med skogången ett helt år. Men man kan hjälpa på flera andra sätt också.
http://www.starforlife.se/stoed-oss

Och får ni chansen nästa år så gå och se dem!

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig konsert det där lät som!Kommer ungdomarna från hela Afrika? Är de på europaturné? När jag var ung fanns det något som hette Up with people, jag undrar om det här är något liknande. Måste googla:)

    SvaraRadera
  2. Den är helt underbar! Jag kommer också ihåg Up with people, men det här är ett mindre gäng som jobbar för medvetenhet om aids och bättre utbildning för ungdomar i Afrika. Det är runt tio ungdomar som kommer från Afrika och resen är svenskar. Försök se den nästa år, det är en helt fantastisk upplevelse!

    SvaraRadera