.

.

måndag 2 september 2013

Om att inte kunna ge upp

trots att tanken var sådan, i alla fall tills vidare.


Men jag borde känna mig själv bättre än så vid det här laget. Därför har jag skickat mitt första manus till tre förlag till. Kanske blir det ännu några fler. Jag insåg att jag bara skickade till stora förlag förra gången. Luften gick ur mig en stund då jag fick ett utlåtande som kändes hopplöst att ta sig igenom och som jag inte alls förstod. Efter lite tid och mycket eftertanke bestämde jag mig då till slut för att det faktiskt finns andra sätt att se på saken, eller i det här fallet på berättelsen. Och det fick ut och flyga igen. Så då fortsätter väntandet.


Det jag skulle gjort idag var ju jobba med mitt andra manus. Fast det kändes viktigt att inte överge mitt första manus, så tiden fick gå till det istället. Imorgon blir det tid för manus nummer två. Jag har många tankar runt det också.

Lite skrivinspiration kan väl passa bra just idag. Ungefär så här ser mitt skrivande också ut. Jag hetsskriver också när jag väl får tid att skriva. Övrig tid går åt till en massa olika saker, men för det mesta finns mina manus i tankarna på ett eller annat sätt.

15 kommentarer:

  1. Vad klokt av dig att inte ge upp utan att i stället fortsätta. Bra! Tufft gjort!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man får aldrig ge upp! Det är bara att kämpa sig framåt tills man når hela vägen fram.

      Radera
  2. Var det från ett förlag du fick utlåtandet?
    Härligt att du skickar iväg det till fler, jag är säker på att det kommer gå vägen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du! Det var ett förlag som tyckte att det var en för tung berättelse, samtidigt tyckte de att det i så fall skulle vara ännu tyngre. Något jag inte alls kunde göra, jag kan inte skriva tyngre än jag själv kan läsa.
      Kram!

      Radera
  3. Lycka till Anneli. Snart vinner trägen!

    SvaraRadera
  4. Bra gjort, det finns så många fler förlag än de stora drakarna. De små känns lite mer hungriga och mer framåt. Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du! Så är det ju och det är säkert mycket roligare att jobba tillsammans med sådana förlag.

      Radera
  5. Hängivenhet kommer att ge resultat. Heja Anneli <3!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du! Jag hoppas att det är så. :) Kram!

      Radera