.

.

onsdag 18 september 2013

Releasemingel med den sötaste eftersmaken

som fortfarande finns kvar i sinnet. Vilken kväll Ebba Range! Jag är säkert sist ut med mina reflektioner om kvällen, men bättre sent än aldrig. Kanske för att den etsat sig djupt in i mitt minne och lagt sig tillrätta till slut.Vi har varit på mingel ihop förut, men den här gången var det din tur. You "bleeping" did it!Jag lyxade till det och bodde på hotell en natt vilket gjorde det möjligt att inspireras ännu mer av mitt besök. Jag träffade andra glada minglare både före och efter själva huvudattraktionen. Vilka helt underbara människor författare, både utgivna och de som snart ska bli utgivna, är. Jag vill umgås med dem hela tiden. Varma, glada, humoristiska och enormt inspirerande.Ja, man ser ju tydligt hur fantastiskt trevligt vi hade det.


Inspirerande förläggare på Litet förlag, Nina Larsdotter Lööw.

Kvällen fortsatte i samma tecken. Många skratt och ännu fler inspirerande samtal.
Sedan var det dags att motvilligt bryta upp och sova, så jag tog mig till mitt lilla mysiga hotellrum.


Tack alla underbara människor som jag fick äran och den stora glädjen att träffa och inspireras av den här kvällen. Jag hoppas vi ses snart igen. Mycket snart!

På vägen hem hade jag det bästa sällskap man kan tänka sig. En av releasefestens huvudattraktioner, Kristalläpple av Ebba Range. Tillsammans med en ivrigt surrande önskan om att komma hem och skriva vidare. Jag har ju bestämt mig för att jag snart vara en av dem som håller min egen bok i min hand.

Jag önskar dig lycka till Ebba och allt gott till dig även i framtiden!

12 kommentarer:

 1. Tack själv Anneli, länge sedan jag skrattade så mycket! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det en helt fantastisk kväll! : )

   Radera
 2. Åh så mysigt! Trevligt!! Betyder mycket att få inspiration och kontakter! Blir sugen på att börja skriva.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var helt underbart! Det finns så mycket inspiration att ta tillvara på.
   Kram!

   Radera
 3. Låter helt underbart!!!!! Du...ska vi inte ta och träffas på hemmaplan snart - kanske på Café Annorledes som är med på ett hörn i min roman?! Skulle vara kul att fortsätta att prata böcker - och, ja, det är din tur nästa gång!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var verkligen helt underbart! Jag har tänkt samma sak, vi måste ju träffas snart igen. Cafe Annorledes låter perfekt, när passar det dig? Det finns ju hur mycket som helst att prata om. : D Hur går det med din titel?

   Radera
 4. Det var en helt fantastisk kväll! Så roligt att få träffa dig igen, ser fram emot nästa gång!
  Nästa gång är det din bok vi skålar för!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas du har rätt! : ) Ja, det var en helt fantastisk kväll! Och alltid lika roligt att få träffa dig. Hoppas det inte dröjer så länge tills vi får träffas igen.

   Radera
 5. Vad kul att se också din bildkavalkad!

  SvaraRadera
 6. Men det här har jag missat - tack Anneli och alla andra att ni kom :)

  SvaraRadera