.

.

onsdag 4 september 2013

Det blev väl inte riktigt

som jag hade tänkt mig. Jag skulle ju dyka rakt in i mitt andra manus och jobba med det hela dagen. Istället blev det träning, barnhämtning, menyfundering och välkomstsamtal i skolan.


Jag ger mer än gärna min tid till mina barn och till familjen, även om jag ibland ändå längtar efter mina ord under tiden.

Fast tiden gick inte helt åt till annat utan jag har nu suttit en stund och jobbat, även om det blev sent och maken fick laga mat så fort han kom hem från träningen. Han är en juvel. Och jag fick jobba med mitt andra manus en stund trots allt. Yay!


Perfekt! Lite skrivtips från John Hodgman på det. Envishet lönar sig i längden. Man måste veta intressanta saker. Och så är det viktigt att ta reda på vad man tycker är viktigt när man skriver. Bra tips!

8 kommentarer:

 1. Håller med. Viktigt att ta reda på vad man tycker när man skriver. Att man faktiskt tänkt och tycker något.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju något man vill berätta och det gäller att veta vad.

   Radera
 2. Guld med en make som stöttar :)! Jag tycker också att det är viktigt att tänka till vad man egentligen tycker när man skriver. Tycker nog en hel del men har gjort det mindre synligt i min text och överlåter till läsaren att tycka mer på egen hand. Det är också viktigt :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att ha en familj som stöttar betyder allt, jag är så lyckligt lottad. Man behöver inte alltid vara övertydlig med vad man tycker när man skriver, ibland räcker det om man kan läsa det mellan raderna. Det är verkligen också viktigt. :)

   Radera
 3. Vilket fantastiskt bra citat!

  SvaraRadera
 4. Visst sitter känslan i resten av dagen -må bra känslan- när man fått ägna dagen åt sin dröm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Må bra känslan kan sitta i väldigt, väldigt länge.

   Radera