.

.

tisdag 3 september 2013

Manusarbete

gör mig alltid lika glad!


Det känns bra att veta hur man skapar sin egen lycka. Min finns väldigt ofta bland orden.

Det känns skönt att ha något att hoppas på igen. Känslan och fladdrandet i magen av att ha skickat iväg ett manus är obetalbart. Och så jobbar jag vidare med mitt andra manus. Hur bra får man ha det. Det finns inte mycket mer att önska sig just nu. Förutom att få ett manus utgivet då förstås.

Lite skrivinspiration på det. Att alltid börja dagen med läsa igenom de senaste 100-200 orden i sitt manus. Det borde vara en bra start för att komma in i det fortsatta skrivandet och samtidigt passa på att redigera. Kanske värt att testa. Det enda sättet att bli publicerad är trots allt att till slut sluta redigera och skicka iväg det.

8 kommentarer:

 1. Idag har jag längtat som en liten tok efter att få sätta mig i ett tyst hus och grotta ner mig i ett alldeles nytt manus som har legat på lut alldeles för länge utan att ha tid att skrivas ner. Åh, vad jag ska njuta till helgen när det blir dags!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen den bästa känslan. Lycka till med skrivandet!

   Radera
 2. Kan hålla med dig. Det är så skönt att få ägna sig åt orden.

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen något fantastiskt med att skriva! Det är så roligt att du skickat in manuset igen och att vi får följa med på resan!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så fantastiskt att få skriva. Och det är så skönt att ni är med på min resa.
   Kram!

   Radera
 4. Just för tillfället gör jag något liknande, dvs läser igenom gårdagens arbete innan jag börjar. Men det kan vara betydligt mer än 100 ord.. I dagsljus ser man annorlunda på det man skrivit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar inte dumt alls, man behöver verkligen se på det man skrivit flera gånger för att veta om det håller.

   Radera