.

.

fredag 16 april 2010

Städa, städa

Städa, städa varje fredag och så varje helg.......... eller i allafall så ofta som möjligt. Idag har det städats och fejats in i varje vrå. Svärföräldrarna har kommit för att hälsa på den här helgen. Nej, de är inte jobbiga och krävande alls, tvärtom men man vill ju faktiskt göra ett gott intryck : ) Det är inte så ofta vi ses eftersom vi bor ganska långt ifrån varandra så det är jättekul att få ha dem här några dagar. Jag tycker att jag har haft jättetur med svärföräldrar, de är alltid bredvid oss och stöttar utan att lägga sig i vad vi än hittar på. Och vi har hunnit hitta på en del under åren. De har nog hunnit vänja sig vid alla våra konstiga påhitt.

Ikväll blir det pizza och så måste vi se Talang och Så ska det låta. Båda är lika viktiga så ett får spelas in och sedan tittas på senare under kvällen. Barnen ska visa farmor och farfar Singstar så ingen vet var kvällen kan sluta.

5 kommentarer:

 1. Det låter som ni får en härlig kväll!

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Städa blir det definitivt inte för mej idag, för mej står överlevnad på agendan, fan vad slut jag är, i varenda por. Men er soffa hade jag gärna krupit upp i, käkat en pizzaslize med barnröster sjungande i bakgrunden. Det där lät fräckt, bara komma in och säga att jag ska sno en del av soffan, sorry, men det lät så skönt.

  SvaraRadera
 3. Låter som om ni hade det riktigt bra :-D

  Många kramar från Pennelina!

  SvaraRadera
 4. Krysolit: Det skulle du gärna fått göra :)

  Pennelina: Det blev riktigt mysigt.

  Kramar till er!

  SvaraRadera