.

.

torsdag 22 april 2010

Fun house eller intePrecis så känner jag det ibland när jag går omkring i vårt hus. "This used to be a fun house. Now it´s full of evil clownes". Det är gammalt och behöver ständigt renoveras. När man är klar med en sak så dyker något nytt upp som behöver göras. Då känns det jobbigt med vårt gamla hus. Det tar liksom aldrig slut. Dränering, nytt tak, nya fönster det dyker ständigt upp nya projekt som lägger sig till listan. Till och med inredningen känns tråkig och andefattig. De är våra "evil clowns". Då vill man ha något nytt och modernt som man inte behöver göra något alls på. Man kan leva det liv som man vill göra. Skriva på sin bok, måla, scrappa, läsa sitta på altanen och dricka champagne.

Kanske något i denna stilen från Villa Nordic.Vi var faktiskt och tittade på ett modernt hus utanför stan. Det var jättefint och bra på alla sätt men kändes litet. ETT litet förråd! Vi har en hel källare fylld med prylar. Det mesta skulle man säkert inte sakna om man eldade upp det, men ändå. Och så älskar jag läget på det här huset. Nära till stan, nära till havet och nära till skogen. Läget är oslagbart. Nej, en inte så jätte extreme home makeover skulle kunna funka också. Vi åker på semester i två, tre veckor till, låt oss säga Västindien, och när vi kommer hem har vi ett helrenoverat hus. Det skulle funka för mig!

Drömmar, drömmar, drömmar! Det är faktiskt ett riktigt bra hus med ett perfekt läge. Vi får fortsätta med det oändliga projektet. Det får ta den tid det tar. Just nu är det det bästa vi kan ha. Det fungerar för vår stora familj så vi stannar nog ett tag till.

3 kommentarer:

 1. Mmmm lovely hus (även om det är en konkurrent! ;-)). Ja så är det nog för de flesta...man grejar och renoverar, sen vill man göra ännu mer så fort man är klar;)

  Kram Adela

  SvaraRadera
 2. Jättefina hus!! Jag kunde känna så i vårt gamla hus, fast det var realtivt nytt och vi byggt det själv.

  Sedan vi köpte gården har jag bara känt ett lugn, nu var ju gården totalrenoverad in i minsta detalj men ändå.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Adela: Det ser så härligt ut med nya hus men man får inte tag på någon bra tomt till ett drägligt pris. Inte hos oss i alla fall. Så vi får fortsätta att renovera efter hand. Men man kan ju alltid titta och drömma : )

  Livet i byn: Vad härligt det låter med ett totalrenoverat hus : )

  Kramar till er!

  SvaraRadera