.

.

lördag 10 april 2010

Trött

Efter några intensiva dagar med elva personer i hushållet är vi nu bara familjens sex personer kvar. Det har varit fantastiskt roligt att umgås och barnen har haft så superroligt med sina kusiner. Eftersom våra gäster hade påsklov och vi vanlig vecka så har vi delat upp oss en del. De ville spela golf, shoppa och se lite av Skåne. Vi levde mest vardagsliv med några små utflykter tillsammans. Det har varit en perfekt uppdelning med så många i hushållet och gjort att det varit enkelt att umgås och leva ihop så många.

Jag är så trött men mest kanske därför att vi hade en liten avslutningsfest i går kväll. Vi hade pizzakväll. Lyckades ordna så att vi fick se både "Talang" och "Så ska det låta". Sedan var det full fart med SingStar karaoke. Vilket ös säger jag bara. Det sjöngs och dansades till halv fyra på natten. Det kallar jag fest!

Idag känner jag att jag inte är tjugo år längre. Tröttheten är total och det har inte gjorts många knop hos oss idag. Ikväll ska vi bara ha det mysigt och avkopplande med något gott att äta och slötitta på tv.

4 kommentarer:

 1. MEN vad roligt det lät! Skall banne mig tvinga hit morsan och syrrorna snart igen :D Kram

  SvaraRadera
 2. Sanni: Ja, ibland är det riktigt trevligt att umgås med släkten :)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Haha, nej det kostar på lite mer nu för tiden med sena nätter. Hoppas du fick en skön härlig tidig mysig lördagskväll så du vaknade pigg som en mört denna söndag.

  SvaraRadera
 4. Krysolit: Det var SÅ roligt. Nu är jag relativt pigg igen. Kanske inte som en mört men en långsam gädda :)

  Kram!

  SvaraRadera