.

.

måndag 2 december 2013

Lite utslagen

men inte nedslagen.


Jag har inte mått särskilt bra de senaste dagarna. Ont i magen, mår illa och är supertrött. En vän har dessutom fått den sämsta nyheten, vilket gör min dag till en sådan då man inte riktigt hittar kraften. Däremot får man en riktig tankeställare om vad som är viktigt i livet. Viktigt på riktigt!

Jag hoppas på mer energi i morgon, då jag verkligen behöver jobba med novellen och författarporträttet. Och så ska jag få till ett foto av mig själv, det känns som det borde finnas lite bättre dagar för det än denna.

Det är så december och tiden går fortare än någonsin. Vi har dessutom två födelsedagar den här månaden. Men jag tänker inte låta det stressa mig i år. Jag vill njuta av allt ljus, all fin julmusik och den stora förväntan och glädjen barnen lever i.

Fin julmusik har en fantastisk förmåga att lugna sinnet. I det lugnet borde vi stanna hela december och bara njuta av allt det goda.

15 kommentarer:

 1. Sköt om dig och krya på dig! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Jag hoppas jag snart är piggare igen. :)

   Radera
 2. Ja, krya på dig!! Vill du ta en fika på Café Annorledes någon förmiddag när du fått kraften tillbaka så hör av dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag hoppas jag snart är på banan igen och vill gärna ta en fika när det funkar för oss båda. Hoppas det kan bli någon gång innan jul.

   Radera
 3. Hoppas att du snart kommer mer på fötter. Då och då får man sina påminnelser, som du säger, om vad som är viktigt. Ändå är man snart inne i sitt eget hjul igen...men kanske lite ödmjukare för alla gåvor man fått i livet (t.ex frisk familj osv

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Tack! Det är ju sådana tider nu, då man får roa sig med diverse baciller. Nåja, det finns värre saker här i världen och det är viktigt att ha perspektiv på allt. Huvudsaken är hälsa och välbefinnande och aldrig önskar man det mer än när man inte har det.
   Kram!

   Radera
 5. Krya på dig. Och ibland är det så där att man mitt i allting får veta saker som gör att man får orsak att tänka på vad som är viktigt på riktigt. Det skulle vara lättare att inte veta, men det ger perspektiv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Perspektiv är det viktigaste som finns, hur sorglig den insikten än kan vara.

   Radera
 6. Mycket smink har jag fått lära mig efter alltför många bleka fotograferingar :)
  Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Mycket smink, bra tips! : )

   Radera
 7. Hoppas du snart får må bra!

  Kramar Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Jag är säkert på gång snart igen!
   Kram!

   Radera
 8. Trist att du inte mår bra!! Hoppas att du mår bättre nu! Och GRATTIS till publiceringen!! JAg blev SÅ glad när jag läste om det!! Fantastiskt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är trist, men det är som det är den här årstiden. Tack snälla du, det är galet spännande! Jag är överlycklig. : D

   Radera