.

.

tisdag 17 december 2013

Äntligen

har jag fått bort min infekterade tand som min förra tandläkare inte ville dra ut, utan göra en rotfyllning i.


Min nya tandläkare kunde bara konstatera att det aldrig hade gått att rotfylla den med gott resultat. Så kan det gå. Jag känner mig så lättad efter en lång tids vånda inför det här problemet. Sa jag att jag har bytt tandläkare nu, precis som hela familjen ska göra. Japp! Den nya var helt fantastisk. Och hon vill köpa novellsamlingen som jag kommer att finnas med i när den kommer ut. : D

Annars tittar jag avundsjukt på alla som hinner med sina skrivande projekt just nu. För mig verkar det helt omöjligt att få tid med det. Men jag försöker att inte fundera så mycket över det utan istället njuta av tiden som är nu. Den är trots allt ganska kort i det stora hela.

Idag behöver jag få ta till mig lite skrivinspiration och det gör jag genom att lyssna på hur ett följebrev ska se ut. Snart ska jag ta tag i mitt eget följebrev för manus nummer två, så allt av intresse angående det är spännande att ta till sig.

6 kommentarer:

 1. Du är den tredje jag läser om de senaste två veckorna som har fått dra en tand. Det är många oläkta infektioner nu tydligen:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så trist, i mitt fall är det gamla fyllningar som vidgar sig och ger sprickor i tanden där bakterier kan ta sig in.

   Radera
 2. Skönt att bli av med eländestanden! (Kostar väl mer att rotfylla än att dra, antar jag? Om det kanske var pengarna som första tandläkaren tänkte på i första hand, och inte dig?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så obeskrivligt skönt. Det är ju det som är trist, att det ska löna sig att göra vissa saker istället för att göra det som är bäst.

   Radera
 3. Fy för jobbiga tänder. Det påverkar dessutom så mycket mer än en tand. Bra att ha fått bort den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fy och usch! Du har helt rätt, det påverkar hela välbefinnandet när en tand bråkar.

   Radera