.

.

fredag 6 december 2013

Vatten upp till knäna

och vågor i håret, får man räkna med om man ska ta en promenad vid havet idag.Julkänslan känns en bit bort. Om man inte stannar inomhus förstås, vilket vi självklart gör. Vi har i alla fall inte snöstorm hos oss. Fast lite snö kom det, hoppas det blir lite mer till julafton.


Jag har mest vilat och prokrastinerat i dag. Fast jag har gjort en beställning på ekologiska saker vi behöver. Och så har jag, till slut, jobbat lite med ändringarna som ska läggas in i manus nummer två. Det blev bara en sådan dag. Gott nog.

Och dessutom är det ju fredag! Yay! Och då är det, tada, dags att dansa. Idag ska vi göra det utomhus, trots att vi hellre är inomhus. Kör hårt, så drar vi igång helgen med dunder och rock!

6 kommentarer:

 1. Vilken storm vi har haft. Men vi verkar ha kommit lindrigt undan jämfört med er!!! Här var det snöstorm och problem med elen. En massa strömavbrott som fixades snabbt.
  Kram och dansa loss! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi dansade på för fullt! Stormen verkar ha slagit till lite olika i Sverige. På vår strandpromenad ligger det tång över vägarna. Nästan upp till en meter högt på sina ställen. Det ser helt galet ut.

   Radera
 2. Skåne har tydligen haft det tufft. Här har det varit ungefär som vanligt. Det är knappt vitt ute.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi har haft ett riktigt oväder. Tur att det inte var mer långvarigt.

   Radera
 3. Ja hörde via bekanta därifrån att det yr ordentligt kring knutarna. Men fnissade ändå lite åt din rubrik först. Fast man skulle ju nog helst slippa vattnet till knäna ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite läskigt med de där stormarna. Man vill verkligen slippa vatten till knäna. Särskilt om man bara vill promenera.

   Radera