.

.

tisdag 10 december 2013

Julshopping och förkylning

fy för förkylning.


Men, men julen väntar på ingen, så maken och jag drog iväg för att göra en del ärenden så fort äldsta sonen och dottern kommit hem, så att de kunde ta hand om småkillarna. För varje sak man får gjort inför julen lägger sig ett lugn i själen. Jag hämtade paket också, fyra stycken. Det känns alltid lika spännande. Lite som julafton faktiskt, även om sakerna inte är till mig. Inte alla i alla fall.  : D


Jag har plockat undan i köket som såg ut som ett slagfält i förmiddags och så har jag fortsatt med det eviga strykandet. Det gjorde jag samtidigt som jag såg på tv. Det var väldigt mycket att se på idag. Nobels pristagare med flera har ju haft fullt upp och Mandelas minnesprogram har pågått hela dagen. Jag hann med nöd och näppe trycka in lite manusarbete också, tack vare att maken tog hand om matlagningen. Det känns skönt att hinna göra lite manusarbete varje dag.

Idag blir det lite julmusik hos mig. The epic way!

4 kommentarer:

 1. Hoppas du kryar på dig innan jul. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag också! Risken är att magsjukan hinner i kapp, jag hoppas innerligt att vi undkommer den. :)

   Radera
 2. Har ett förkylt barn hemma som hostar och står i. Inget kul, och hoppas att jag ska klara mig undan själv eftersom, hinner inte vara sjuk. För som du säger, julen väntar inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, man har ju verkligen inte varken tid eller lust att vara sjuk just nu. Det är ju december och snart jul.

   Radera