.

.

fredag 20 december 2013

Det har redan börjat

julfirandet. Idag har vi haft lite minijul med mina föräldrar som åker till Uppsala och yngsta systern med familj över jul. Innan det gjorde jag nog de sista julklappsinköpen för mig själv. Oj, vad det känns skönt. Och för att jag älskar känslan av magi som julen bär med sig vill jag bjuda på just mirakel, om än med hjälp av en mänsklig tanke och hand. Helt underbart är det i alla fall.Så fick jag både en god känsla i bröstet, ett stort leende på läpparna och en och annan tår i ögonvrån.

Men tillbaka till det viktigaste idag. Dansen. Jag fortsätter med jultemat och en helt fantastisk julhälsning. Kanske något att fundera över till nästa år. Nu kör vi igång den sista helgen innan jul.

10 kommentarer:

 1. Åh! "...and to all, a good flight!", så himla fint...

  SvaraRadera
 2. Så fin bild. Ha en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.
  Kram Kim

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hoppas du fick en riktigt skön jul och att du får ett fantastiskt nytt år!
   Kram!

   Radera
 3. Vad fin!
  Och vi ska också fira första minijulen, imorgon alltså. Med en bror som kommer via här innan de förtsätter för att fira på annat håll.

  God Jul till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den! Hoppas julen var riktigt skön och avkopplande.

   Radera
 4. Visst är det skönt att vara klar med julklapparna! Jag verkligen hatar att stå i de långa julköerna dagarna innan julafton. Själv har jag bara en julklapp kvar att köpa. De andra är inslagna och klara. Det känns bra!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen skönt när man är färdig, och nu är det över. Hoppas din helg var riktigt härlig och avkopplande.
   Kram!

   Radera