.

.

tisdag 18 december 2012

En ordlös jul

nej, det vill jag inte ha. Men att ha en stor familj är inte vidare kompatibelt alla gånger med att skriva. Man kan få allt, det är jag helt övertygad om, kanske bara inte alltid på samma gång.


Jag ligger efter i allt just nu, så det är bara att göra det bästa jag kan utan att bli stressad. Jag har nog ovilligt insett att skrivandet får vänta ännu lite till. Fast det är ett val jag gör, just nu är det jul och jag vill göra den så bra som möjligt för familjen och för mig. För mig är julen till största delen barnens högtid. Det är trots allt bara några dagar kvar tills jag kan ta mig egen tid igen.

Fast det är klart att orden inte är helt borta, de finns ju inne i huvudet och väntar bara på att få komma ut. Och så vill jag redigera mitt andra manus helt färdigt, så att det är redo att skickas vidare. Det ska bli spännande att se hur det går för det när det till slut får stå på egna ben.

4 kommentarer:

 1. Hej Anneli!

  Jag hoppas att du lyckas bannlysa julstressen i dörren. Det blir jul iallafall och jag är helt övertygad om att din familj hellre har en mamma som mår bra än en sönderstressad mamma som inte hinner njuta det minsta av julen och rasar ihop så fort den är över.

  Något skrivande lär det inte bli för mig heller den kommande veckan. Men det är ok. Lite planerad semester som gör både min hjärna och min story gott tror jag. Dessutom en närvarande mamma hela julen. När julen är över blir det rumpan på stolen igen.

  Ta nu hand om dig Anneli och ta saker och ting i din egen takt. En riktigt god jul till dig och de dina.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försöker hålla stressen så långt bort från mig som det är möjligt. Att vara harmonisk och glad är viktigast vid jul precis som vid alla andra tillfällen. Barnen mår säkert bäst av att ha lugn runt omkring sig.

   Skrivandet får vänta lite till här också, men när jul och nyår är över då är det dags att sätta sig tillrätta vid skrivbordet igen. Det ser jag mycket fram emot.

   Ha en riktiga skön och avkopplande jul och en härlig början på det nya året!

   Kramar!

   Radera
 2. Åh så juligt och fint du har det här på bloggen! Ta det lugnt... och njut av det du hinner!
  KRAMAR Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får passa på att julpynta här på bloggen också : ) Jag gör allt för att hålla stressen borta, när man nyss varit sjuk så får man vara snäll mot sig själv och inte ha för höga krav. Det blir jul oavsett : )
   Ha en riktigt härlig fortsatt vecka!
   Kramar!

   Radera