.

.

lördag 15 december 2012

Födelsedagsfirandet

pågår för fullt. Elva gäster är inkvarterade hos oss så vi är sjutton personer som bor i vårt hem just nu. Av förklarliga skäl räcker tiden därför inte alls till för annat just nu. Men jag är så lycklig för jag känner mig nästan helt frisk nu och det är en rikedom som man sällan tänker på.

Maken fyller 50 år och firandet ska snart fortsätta efter lite fria aktiviteter. Själv har jag pysslat en stund med en överraskning till middagen. Min make är den bästa och jag hyllar honom idag med sång.
 


Imorgon börjar sammankomsten här hemma att upplösas och den största delen av gänget åker hemåt igen.

Jag missade ju fredagsdansen igår. Igen! Det duger inte därför kommer den idag istället. En festlig dag som denna ska det självklart dansas. Nu dansar vi oss igenom resten av helgen!
 

8 kommentarer:

 1. Dansa och ha det kul med festligheterna!!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att du känner dig bättre. Hurra för maken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han tackar för hurrandet! Det är helt underbart att vara frisk igen! Man uppskattar aldrig hälsa så mycket som när man inte har den. Man borde göra det oftare.

   Radera
 3. Svar
  1. Det gjorde jag, men nästa gång får du hänga med själv! : D

   Radera
 4. Inte lätt att hålla i en sådan baluns ens när man är frisk - bra gjort och vad skönt att du är piggare nu. Grattis till 50-åringen!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han tackar! Det gick alldeles utmärkt med hjälp av alla som var här. Det är skönt med människor som förstår och hjälper till när det behövs.
   Kram!

   Radera