.

.

måndag 27 januari 2014

Efter en hel del prokrastinering

har jag äntligen pillat färdigt, både i manus och följebrev. Tror jag! Hoppas jag, eftersom jag nu gjort den första utskriften.


Fast jag vet av erfarenhet att det gäller att inte titta på manuset mer just nu. Det är alltid en dålig idé att läsa det efter att man skickat. Då kan man vara absolut säker på att något fel lyser som ett stoppljus i ögonen. Så nu lägger jag undan det för en tid. I morgon är det dags för avfärd. Och resan har börjat.

Dagens grateful:
Dag 27:
Varma nyutskrivna manushögar. Innehåller en härlig känsla av tillfredsställelse. Och så oändligt mycket hopp!


Dagens skrivmusik finns också i mitt soundtrack till manus nummer två. In your arms med Kina Grannis.

6 kommentarer:

 1. Även om man skulle hitta något litet stavfel eller sådana saker så har det nog inte just den sortens saker så stor betydelse för vad förlagen svarar. Även efter att de antagit det ska det ju fortfarande redigeras, korrläsas osv. De förväntar inte att det ska vara helt "klart", tror inte jag iaf. Det kommer alltid att finnas mer att göra men visst ska man försöka göra det så perfekt som möjligt. Jag antar att vad jag försöker säga är att skulle du hitta något litet (något stort kan det ju knappast vara så mycket som du jobbat med det) så behöver du inte oroa dig över det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror du har helt rätt! Problemet är att man börjar tvivla på allt till slut. Men det är bara att hoppas på att allt stämmer och att just den här berättelsen passar in i utgivningen. : )

   Radera
 2. Hoppas med dig på ett positivt svar! :)

  SvaraRadera
 3. Wohoo, hurra för att det är på väg! Nu håller jag alla tummar och tår! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det känns både overkligt och läskigt. Och samtidigt fantastiskt! Kram!

   Radera