.

.

fredag 3 januari 2014

365 grateful days

jag ska försöka få ner dem här på bloggen allihop. Det började med ett videoklipp som jag tyckte var lysande.


365grateful.com from hailey bartholomew on Vimeo.

Varför inte göra likadant tänkte jag. Att verkligen tänka varje dag på sådant man är tacksam över gör livet mer levande och fyllt med så många fler färger. Så många fler känslor. Det är så otroligt många saker, precis varje dag, som är ren magi. Som gör livet värt att leva. Som gör det till det absolut bästa livet man kan ha. Jag ska välja en sak varje dag som gör mig lycklig. Helt vanliga magiska saker.

Jag ligger efter och därför kommer det tre saker i dag.

Dag 1:
Fester av alla de slag. De skapar lycka och glädje som man tar med sig i väldigt många dagar.


Dag 2:
Min säng. Jag älskar min säng som jag bara har haft i ett par månader nu. Den byttes ut då den förra varit med i drygt tjugo år. Den här gången slog vi på stort och köpte precis den vi (kanske mest jag) ville ha. Varje kväll när jag lägger mig gör jag det med ett leende på läpparna och en skön fluffig känsla i kroppen.


Dag 3:
Duschen. Vi har en sådan härlig bred dusch som känns som att stå i ett varmt regn. Tänk att man får, när helst man vill, duscha i varmt, behagligt vatten. Underbart!


Då så! Det är, tro det eller ej, fredag! Hos oss har vi helt tappat räkningen på dagar, alla dagar känns som helg. Men nu är det ändå den sista fredagen under det här lovet. Jag är lycklig och det börjar verkligen bubbla inom mig av längtan efter ord som vill ut. Kanske är det bra att låta dem vänta lite, förväntan har alltid varit ett spännande inslag i livet. Kanske gäller det även för ord. Nu kör i igång helgen som jag hoppas är fylld av lycka och glädje för oss alla.

6 kommentarer:

 1. Vilket härligt projekt! Så bra att påminna sig om att det finns så mycket att vara tacksam över.
  Trevlig helg!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar det och så fick det bli det istället för nyårslöften. Det finns verkligen oändligt mycket att vara tacksam över.
   Trevlig helg på dig också!
   Kram!

   Radera
 2. Jamen vad viktigt det är med en bra säng. Man ska ju liksom få tycka om att lägga sig.

  SvaraRadera
 3. Ja det där var ett härligt projekt som jag hakade på. Tänkte inte på att jag skulle kunna ha bilderna i bloggen och skriva några rader om det som skänker tacksamhetskänslan. Än så länge ligger de okommenterade på Instagram. Vi får se hur jag gör :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett väldigt bra projekt som får en att stanna upp och tänka till. Det spelar ju egentligen ingen roll hur man väljer att göra det, bara man gör det. :)

   Radera