.

.

tisdag 3 april 2012

Fullt upp och lyckokänsla ända in i hjärtat


Det är lite att pyssla med just nu. Vi åker bort över påsk och då ska det packas och förberedas. Vi ska till västkusten med makens föräldrar och syster med familj, till sommarstället. Eller, det är väl mer en stugby, kan man kanske säga : ) Makens morföräldrar köpte en gård på 50-talet med en enorm tomt. Där har sedan släkten förökat sig med nya hus. Så där träffas det alltid ett gäng människor under helger och på sommaren. Lite speciellt faktiskt. Som flest är vi drygt 50 personer som hör dit. Så det är fullt upp med förberedelser inför det.

Det ger mig ingen tid för att varken skriva eller redigera. Men jag njuter av den enorma egoboost som förra inlägget gav mig. Ni är bara för underbara och snälla. Och jag är:

En andlig person som gillar att resa och frihet är viktig för mig. Det är på pricken rätt.
Klok. Jag tror att både mina år på jorden och mina erfarenheter har gjort mig ganska klok faktiskt.
Något hände  i 20-30-årsåldern som fick mig att tänka " "livet är för kort för att inte". Spooky för det är faktiskt helt rätt.
Gillar godis. Ja, fast mest choklad och salt godis.
Varm och empatisk. Det hoppas jag verkligen, det är väldigt viktiga egenskaper hos en människa.
Funderar över livet, vill utvecklas och följa mina drömmar. Definitivt!
Känslig fast väldigt stark. Jag känner mig precis så. Otroligt känslig vad gäller nära och kära. Enormt stark när det är något som är viktigt för mig.
Bra självförtroende. Känner jag inte att jag har, det kan jag jobba mer på. Självkänslan däremot är grundmurad och fullkomligt stabil.
Bra mamma och fru. En bra mamma tycker jag faktisk att jag är, som fru kan jag säkert bli lite bättre : )
Väldigt kreativ. Det är jag verkligen, kreativiteten har alltid funnits i mitt liv på olika sätt.
Klok, snäll, ödmjuk, ett stort hjärta, smart, uppdaterad och väldigt, väldigt generös. Så fina ord allihop att jag nästan rodnar. Ord som jag är oerhört stolt över att någon förknippar med mig.
Tänkande och reflekterande. Äventyrslysten och spontant "galen" ibland. Ibland har jag tyckt att jag tänker för mycket, men nuförtiden tycker jag om det för det mesta. Utom när jag oroar mig. Det är jobbigt. Äventyrslysten är jag definitivt. Spontant galen vill jag gärna vara ännu mer.
Stora drömmar och stora krav på mig själv och en vilja att utvecklas. Definitivt stora drömmar, det har jag alltid haft. Ibland har jag väldigt höga krav på mig själv och ibland tänker jag att bara njuta av livet är viktigast av allt. Att utvecklas är viktigt och det försöker jag göra hela tiden.
Ett brinnande intresse för litteratur och musik. Absolut!
Öppen och lätt att få kontakt med. Det har blivit bättre med åren, men jag är lite blyg och har lite svårt för kallprat. Däremot älskar jag att diskutera djupare saker.
Ser inte svårigheter vid bekymmer utan möjligheter till förändring. Jag försöker alltid att gå vidare, inte fastna i elände utan jag försöker att hitta nya vägar. Det finns nästan alltid en ny väg att ta.
Öppen för nya tanka, erfarenheter och idéer. Definitivt, det är då jag njuter som mest. Hitta nya, bättre och spännande vägar att gå.
Känslomänniska som har lätt för att känna empati. Det är jag verkligen. Det stod i mitt horoskop en dag att jag ibland knappt kan känna skillnad på om det är min egen eller andras smärta jag känner när jag mår dåligt.
Vill kunna påverka skeenden i livet och tycker inte om när det inte gå. Jag har aldrig tänkt på det, men så rätt, så rätt.
Familjen är guld. Alltid och för evigt. De är mitt liv.
Bra på att uttrycka dig och därmed lätt att lära känna och tycka om. Det gör mig glad.
En varm och omtänksam vän med en famn som rymmer många. Rörande ord som gör mig varm.
Du och maken har en djup och nära relation har stor respekt för varandra. Definitivt, jag kunde inte haft mer tur. Vi har ett ovanligt nära förhållande, där vi både jobbar och lever tillsammans. Och trivs med det : ) Han är min allra bästa vän.
En varm och kärleksfull människa med lite jävlar anamma i sig som säger, äsch vad är det värsta som kan hända? Absolut, vad är det värsta som kan hända? Egentligen!

Vad kan man säga. Så många fina ord som får hjärtat att bli varmt och tårarna att komma. Vem behöver någon annans bekräftelse. Någonsin. Här i min bloggväld finns universums mest underbara människor. Jag är så glad att jag får vara en del av den. Nu har jag fått en sådan boost och kraft att jag kan ta mig ann hela världen. Inget kommer att kunna stoppa mig. Med hjälp av det här kan jag ta mig hur långt som helst.

20 kommentarer:

 1. Jag missade att skriva! Fasiken :( Men jag håller med alla som skrivit! En otroligt varm och kärleksfull mamma till sina barn och äventyrslysten kvinna med litet nomadhjärta :)

  SvaraRadera
 2. Spännande att man kan tolka in en person utan att ha träffats IRL. Men texter man skriver säger nog mer än man tror. Trevlig påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är otroligt spännande! Kanske är det för att man lever ganska komprimerat när man lever i bloggens värld. Jag tror att man kan få fram enormt mycket i och mellan sina ord.
   Trevlig påsk!

   Radera
 3. Så ska det låta! Ha en riktigt Glad Påsk nu också. :)

  SvaraRadera
 4. Missade också att skriva men inser att det som kan sägas om dig har andra redan sagt så jag nöjer mig med att nicka och instämma.
  Ha nu en riktigt härlig påsk! *kram*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga du!
   En nick är också fantastiskt fina ord : )
   Ha en helt underbar påsk!
   Kramar!

   Radera
 5. Härligt med så mycket fina ord. Stugbyn/tomten låter som en fantastisk idé, blir lite avis faktiskt:) Fler borde göra sådana geniala saker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en ganska så ovanlig och härlig idé. Makens morföräldrar lever inte längre, men deras ande finns alltid närvarande. Det är en trygg känsla.

   Radera
 6. Bra fina du, härligt med så myscket positivism.. Ha de bäst på resan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, vi har haft det toppen!

   Radera
 7. Lyckokänsla ända in i hjärtat! Vilken härlig känsla! Fånga in den och bevara den! Ha det trevligt på Västkusten! Glad Påsk! Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fångar och behåller känslan för alltid, så att jag kan ta fram den när jag behöver den. Vi har haft det väldigt skönt på västkusten. Hoppas att du också har haft en härlig påsk.
   Kramar!

   Radera
 8. Du fick vad du förtjänade helt enkelt - massor av kärlek från oss!

  Ha en underbar påskresa, men vi hörs kanske innan dess...?

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är bara lycklig över att ha sådana generösa och underbara bloggvänner.

   Påsken var skön, jag hoppas att din också blev härlig.
   Kram!

   Radera
 9. Hahha, det låter som oss. Jämtland, hela tjocka släkten på sambons sida :)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en ganska speciell grej, men härlig och unik :)
   Kram!

   Radera
 10. Härligt att få se och lära känna sig själv med hjälp av andras ögon genom blogguniversumet - vilken uppfinning:)

  Ha en skön påsk med mycket prat och umgänge i er speciella miljö - låter både intressant och spännande ...

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det : )

   Vi fick en mycket trevlig och skön påsk. Hoppas att du också fick njuta av din.

   Kramar!

   Radera