.

.

tisdag 4 februari 2014

När tiden rinner ur händerna

känns det ibland som om inget blir riktigt gjort. Det är så överfyllt i huvudet just nu att jag faktiskt håller på att få huvudvärk. Men bättre det än att det är helt tomt och innehållslöst, det vore fruktansvärt!


Och så är ju allt så roligt, det är bara tiden som är allt för knapp. Men ibland är det verkligen nu eller aldrig som gäller.

Så vad gäller tid har jag känt att dagens grateful ibland stressar mig, därför har jag bestämt mig för att varje dag är fylld av saker att vara tacksam över, men jag kommer bara att dela dem här då och då. För att minska på stressen och för att skapa mer tid för allt det jag vill göra. Tacksamheten finns däremot i mina tankar hela tiden. Dagens grateful blir därför mindfulness och att inte göra sådant som ökar på stressen.


Idag blir det musik. Avkopplande och riktigt skön sådan. Den finns dessutom i mitt soundtrack till manus nummer två. The feel again (Stay) med Blue October. Så bra.

8 kommentarer:

 1. Det är verkligen stressigt med för lite tid. Ta en sak i taget så blir det nog bra.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, en sak i taget, så fixar sig det mesta. Nu skriver jag en lista och jobbar efter den.
   Kram!

   Radera
 2. Man ska absolut inte göra grejer som känns stressande. Det är dumt. Då kommer tacksamheten att kännas otacksam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så kan det ju bli. Man måste prioritera i livet och välja att göra sådant som gör en lycklig och lugn. I alla fall så ofta man kan.

   Radera
 3. Själv känner jag ibland att jag faktiskt har lite för mycket tid, och ändå har vi alla lika många timmar på dygnet. Ganska lustigt när man tänker efter. Hur olika tid kan uppfattas. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tidsuppfattningen är verkligen väldigt personligt. Det var väldigt länge sedan jag uppfattade det som att jag hade för mycket tid. Men den tiden kanske kommer tillbaka någon gång i framtiden. : )

   Radera
 4. Det där med saker att vara tacksam över, glömmer jag många gånger bort. Kanske för att jag tar dem förgivna. Tack för påminnelsen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är viktigt. Att tänka på allt det jag har att vara tacksam över har blivit väldigt viktigt för mig. Det håller mig på jorden. Får mig att förstå hur otroligt bra jag har det.

   Radera