.

.

söndag 2 februari 2014

Full av inspiration

och massor att göra. Nu gäller det bara att prioritera.


Och så är det verkligen, man måste lägga in sina prioriteringar i sitt schema. Det är så mycket jag vill göra. Så mycket roligt. Så lite tid. Men jag ska försöka använda den väl. Tiden.

Dagens grateful.

Dag 32:
Att jobba med sitt tredje manus. Det fladdrar i magen när jag läser det jag var tvungen att skriva ner, samtidigt som jag jobbade med mitt andra manus. Åh vad jag tycker om det. Kan inte vänta tills mina karaktärer får en värld att leva i. Motgångar att ta sig igenom. Känslor att känna. Liv att leva.


Dag 33:
Hemgjorda köttbullar. Det gör jag alldeles för sällan. Borde och vill, men gör det inte. Men när jag gör det är njutningen fullkomlig.


Dagens skrivinspiration handlar om att inte fastna. Man kan helt enkelt inte jobba med samma manus hur länge som helst. Och dessutom är det den allra bästa utbildningen att fortsätta skriva. Så jag följer definitivt rådet och fortsätter att jobba med manus nummer tre. Och det gör jag med den största glädjen. Jag har längtat så efter att få skriva i det fantastiska flow det innebär att skriva sitt första utkast. Älskar det! ♥

8 kommentarer:

 1. Hurra för nyskriv. Det är härligt! Och jag håller med mannen i videon. 90 var mitt fjärde manus. Jag upplever det som att det är lättare att praktisera det man lärt sig under resan på ett nytt manus, snarare än att försöka förbättra det gamla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nyskriv är härligt! Man lär sig massor bara av att skriva på. Att lämna bakom sig ett tag är aldrig fel och att samtidigt gå vidare till något helt nytt känns helt rätt.

   Radera
 2. Nyskriv tilltalar mig alltid mer än redigering av någon märklig anledning :) Kanske just för att det är så härligt att skriva nytt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så härligt att skriva nytt! Det är okej med redigering också, men det underbara flowet man upplever när man skapar nytt är bara obeskrivbart. :)

   Radera
 3. Nyskriv är det bästa! Lycka till med ditt manus!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det är verkligen ljuvligt att skriva nytt.

   Radera
 4. Ja, att skriva nytt! Åh vad jag längtar efter det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med, jag har också längtat väldigt mycket! Nu är jag på gång.

   Radera