.

.

måndag 9 juli 2012

Lycka och vemod

Vilken helt underbar fest det blev! Jag och sonen samsades otroligt bra och rättvist om plats på den stora dagen. En födelsedagsfest och en konfirmationsfest, allt i ett. Alla var samlade och vi fick uppleva en helt underbar dag.

Jag vill tacka ur djupet av mitt hjärta för era underbara grattishälsningar, de värmer ända in i själen.

Att dela dag gick fantastiskt bra och en dag delad på två, blev en dag minst dubbelt så bra. En konfirmation som på många sätt är en start på det vuxna livet och en 50-årsdag som är en påminnelse om livets ändlighet
.

Och ändå utmynnar det i samma mening med livet. Rynkor ska bara visa var alla leenden och skratt har funnits. Och många skratt och leenden fick vi både jag, sonen och våra gäster uppleva på vår dag.

Lyckan i detta inlägg är självklar, men vemodet finns i att vi just sålt vår husbil. Samma dag som vår semester skulle ha startat så kastas allt upp i luften och vi får tänka om. Husbilen som varit till salu i två säsonger redan, och ändå när faktum väl är här så är känslorna överallt. Tänk att det finns så mycket minnen i alla ägodelar man har och trots att man faktiskt vet att man måste skiljas, så är det inte särskilt lätt. Men nu vänder vi blad och gör nya planer och det finns ingen som vet vilka vägar det livet kommer att ta.

14 kommentarer:

 1. Vad roligt att allt blev så lyckat! Jag tycker det ska bli kul att fylla 50! En bra ålder!!!

  Nu får ni hitta på nya äventyr! Minnen lever vidare!
  KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ÄR kul att fylla 50, jag vet inte alls varför jag oroat mig : ) Det är en superbra ålder som verkligen rockar härligt.

   Vi är redan på väg mot nya äventyr och låter minnena få ta sin plats i bakhuvudet i minnesbanken.

   Kramar!

   Radera
 2. Så härligt att höra att er fest blev så lyckad!

  Själv har jag pinsamt börjat gråta de gånger vi sålt båtar och jag sett dem rulla i väg med alla minnen. Tur man skapar nya!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev en helt otroligt härlig fest.

   Jag känner likadant när jag säljer saker som innehåller så många härliga minnen, det är svårt att inte gråta. Fast alla de nya härliga minnena måste ju också få ta sin plats och det gör fortsättningen framåt så mycket lättare : ) Kram!

   Radera
 3. Vad roligt att allt blev så lyckat. Och jag hatar också att sälja, fy.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev en helt underbar fest! Att sälja saker sprängfyllda av minnen är inte särskilt kul. Men ibland ändå nödvändigt.

   Radera
 4. Det är underbart med fester som ger lycka i flera dagar!
  Vad gäller minnen så sitter de inte i sakerna - de sitter i huvudet :). Med hjälp av bilder så kan man ha mysiga nostalgistunder med familjen om allt man varit med om. Vem vet, kanske en ny husbil dyker upp om några år :p när längtan blir för stor?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härliga fester kan man aldrig få nog av : ) Minnen gömmer sig hur som helst, både här och där. Vad nästa sommar bär med sig är det ingen som vet just nu.

   Radera
 5. Vad bra att det blev en sådan kanontillställning! :-)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den blev verkligen så bra som det var möjligt att få uppleva den. : )

   Radera
 6. Härligt att ni blev ordentligt firade du och sonen och är nöjda med er dag. :)

  Vemodigt med husbilen men samtidigt så öppnar det upp för helt nya äventyr som bara väntar på er. Förändring behöver inte vara dåligt. Tvärtom kan det leda till något minst lika bra eller kanske till och med ännu bättre. Kanske Mallorca? :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu är vi ordentligt firade, båda två. : )

   Vemod och glädje har följt vår sommar när vi fått uppleva nya härliga äventyr, utan husbil. Vi fick en helt fantastisk sommar till slut ändå och Mallorca finns alltid i tankarna.

   Hoppas att du och din familj också har haft en riktigt härlig livgivande sommar.

   Kram!

   Radera
 7. Vad härligt att ni fick en underbar dag båda två. Jag har inte så många år kvar till 50 och börjar känna mig stressad av det, men när jag ser din (och Åsas) sprudlande glädje så känner jag att det kanske inte är så hemskt ändå. ;)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är mer än nöjda båda två. Det är inget alls att oroa sig över, 50 rocks som Åsa, och nu också jag säger! : )
   Kram!

   Radera