.

.

onsdag 22 augusti 2012

Releasefest

fast inte min egen. Jag är bubblande lycklig över den fantastiska inbjudan som jag har fått. Det är Simona Ahrnstedt som har releasefest för sin nya bok Betvingade. Inbjudan låg i min brevlåda när jag kom hem ifrån min ljuvliga semester. Klart man måste gå! Tack finaste Simona!


Det var inte helt lätt att få ihop den här resan dock. Jag måste åka över dagen för att vi ska bort över helgen direkt efter. Jag har haft en hel del ångest och undrat över om det är helt galet att åka tåg fram och tillbaka samma dag för en och en halv timmes releasefest. Samtidigt har jag bestämt mig för att göra allt roligt jag kan och att leva nu, så jag åker. Självklart! Jag har bestämt mig för att det inte är galet alls utan det roligaste, mest spännande och det absolut bästa jag kan göra.

Och jag är superduperjättenervös. Hur gör man, vad gör man och vad ger man författaren i present? Och så ska man träffa en massa härliga människor som man vet vilka de är, men de vet lite eller inget om mig. Spännande och helt galet läskigt!  Jag känner mig som om jag var tolv år igen och undrar vad alla de andra ska tycka, tänk om de inte gillar mig alls (superdumt jag vet, jag trodde att jag kommit lite längre vid det här laget : ) ). Så ni som ska dit och kan det här redan, be kind! : )

24 kommentarer:

 1. Vad trevligt! Jag kan tyvärr inte komma eftersom det är på torsdagen. Jag ska dock t Sthlm den helgen för ett bröllop, så det hade ju varit fantastiskt trevligt om releasen varit på fredagen!! Men jag tycker mig se ett mönster bland alla dessa fester, att de alltidalltid är på torsdagar. Så himla trist för oss som måste resa långt ... Men vem vet, nästa fest kanske är i Göteborg?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket trevligt! Tråkigt att du inte kan komma, det skulle varit väldigt trevligt att få träffa dig. Jag håller med om att det skulle vara lättare med en helg för oss som ska resa. Fast du har rätt, nästa fest kanske är i Göteborg, eller rent av i Skåne : )

   Radera
 2. Vad himla roligt Anneli! Då får jag förhoppningsvis träffa dig där. Det blir hur roligt som helst!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad kul! Det hoppas jag verkligen, vi måste försöka hitta varandra där. Jag är säker på att det blir superkul.

   Radera
 3. Nemas problemas - champagne går alltid hem hos Simona:)
  Synd att jag inte är inbjuden så att vi äntligen kunde träffas IRL och vara 12 år tillsammans!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Supersynd, vi borde verkligen få träffas IRL snart.

   Tack snälla du för tipset. Jag vet ju att hon gillar champagne, men tänk om alla ger henne det? Fast champagne kan man ju inte få för mycket av å andra sidan : )

   Kramar!

   Radera
 4. Men vad kul att du kommer! Då ses vi förhoppningsvis där! :D
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superkul! Hoppas att det går att hitta varandra bland alla andra där : )
   Kram!

   Radera
 5. Åh vad roligt Anneli! Jag hoppas att jag kan komma, blir lite knivigt med tiden men ska göra vad jag kan. Det skulle vara så roligt att träffa dig!

  SvaraRadera
 6. Vad kul! Det blir säkert en riktig boost för det egna skrivandet! Vi borde ju se till att träffas över en fika någon dag när barnen är i skolan också...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superkul! Och jag hoppas på en riktig härlig boost. Nu har vi pratat om att träffas så många gånger, nu måste vi verkligen snart få till det.

   Radera
 7. Jag kommer också att vara där! :-) Kram Helena

  SvaraRadera
 8. Åh vad roligt!! Vilken grej att få vara med om!
  Förstår dina tankar, jag hade känt och undrat likadant. Men ha så kul och njut av att få vara med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det ska bli superkul och mycket spännande. Det är säkert många som känner på samma sätt : )

   Radera
 9. Åh vad roligt att bli inbjuden till releasefest! Spännande, spännande. Jag skulle köpa nåt enkelt - som en blomma, chokladkaka - eller varför inte lite frukt från trädgården (om ni har) i en fin påse?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så kul och spännande! Tack för bra tips på present.

   Radera
 10. Åh vad kul! Klart att du ska ta chansen och ha lite roligt. Du kommer säkert att träffa många underbara och inspirerande människor. Avundsjuk? SJÄLVKLART :D!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superkul! Jag tar chansen nu när den dyker upp : ) Och tänk vad många underbara människor som kommer att vara där. Och som jag äntligen får träffa. YAY!

   Radera