.

.

måndag 26 september 2011

Oj, oj, oj

så många älsklingsord jag har. Det är ju helt galet. Så det tar lite tid, det här med orden. Det måste ju flyta lika bra och så ska det vara mina ord.

Tänk vilka osannolika ställen det finns att hitta bra skrivmusik på. Hur mycket jag än avskyr dessa krigsspel, så lyckades musiken till ett av dem ta sig in i mitt liv och in bland mina ord.

Här är ett exempel:

6 kommentarer:

 1. Jag önskar att jag kunde skriva till musik men det går bara i undantagsfall ifall en särskild låt fått mig att komma i rätt mood. Vilken genre skulle du bedöma att din berättelse faller under? ibland är det inte helt enkelt, för mig låter tex romance som något som utspelar sig för århundranden sedan, men det måste väl heta samma även fast det är nutid?

  SvaraRadera
 2. Haha, ja de där älsklingsorden finns det nog gott om hos oss alla. När jag läser mina texter högt inser jag att vissa ord har jag helt klart en kärlekshistoria med. ;)

  Ha en fin vecka!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Visst har man älsklingsord och de återkommer alltför ofta:)Min son brukar säga att han hör min röst i mina böcker...

  SvaraRadera
 4. Katarina:
  Jag skriver alltid till musik :)
  Jag tycker också att det är svårt att bedöma genre. Jag tycker också att romance kan utspela sig under vilken tid som helst. Skriver du romance?

  Lotta:
  Så är det nog. Vissa berättelser kanske har vissa ord som återkommer ofta av naturliga skäl. Samtidigt är det lite härligt med ord som man älskar :)

  Ha en riktigt skön skrivvecka!

  Kramar!

  Monika:
  Kanske är det så det ska vara också, att ens egen röst hörs i de skrivna orden :)

  SvaraRadera
 5. Ja, jag antar att min kan betecknas som ett slags romance, även fast det är nutid.

  SvaraRadera
 6. Katarina:
  Det låter spännande! :)
  Jag ser mycket fram emot att få läsa det.

  SvaraRadera