.

.

söndag 7 november 2010

Så var det roliga över

Söndag kväll och i köket finns det fortfarande disk kvar. Festkvällen blev mer än lyckad och vi är glada, nöjda och trötta. Maten blev uppskattad och glädjen stod högt i tak. Ljudnivån var så hög som den bara kan bli med ett gäng människor som trivs tillsammans.Barnen ville ha lite halloweentema så vi gjorde lite svart pasta och fingerkorvar. Läskigt gott!


Självklart blev det också dans. Barnen hade disco på vinden och vi vuxna i vardagsrummet. För att undvika att alla byter musik titt som tätt så fick alla välja två, tre låtar var och lägga i höstfestlistan på Spotify och så dansade vi till den. Alla fick välja sina favoriter och alla var nöjda. Perfekt!

Idag har vi haft en extremt slapp dag. Några av gästerna har droppat in för att hämta överblivna saker. Vi har tagit en skön promenad i ett fantastiskt höstväder. Precis vad man behöver en dag som denna.


Nu är det slapp i soffan. Höstlovet är över och i morgon börjar verkligheten igen. Inte särskilt uppskattat för alla i familjen. Själv kommer jag att sakna att ha barnen hemma men snart är det jullov. Det ser hela familjen fram emot.


5 kommentarer:

 1. Oj, vad mycket god mat!
  Här uppskattas inte heller att lovet är över...

  SvaraRadera
 2. Det låter som att ni haft en riktigt härlig helg. Finns det något bättre än att umgås med härliga energigivande människor!

  SvaraRadera
 3. Mysigt värre! Den där maten såg väldans god ut! Mums :)

  SvaraRadera
 4. Å så mycket gott! Ni verkar har haft jättetrevligt! Roligt med såna fester;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 5. Oj vad mycket gott!!! Härligt med en så lyckad fest! :)

  Kram

  SvaraRadera