torsdag 4 november 2010
Pust
Nu har jag:
Gjort 4 liter hjortronparfait.
Stekt fyra fläskfiléer som ligger i marinad.
Marinerat champinjoner.
Förkokat trattkantareller till svampsåsen.
Nu är det bara resten kvar. Lördagen närmar sig med stormsteg.
Bild lånad från nätet.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Åh gud! Jag som älskar hjortronparfait!! Tyvärr är jag den enda i familjen som gör det. :(
SvaraRaderaJag måste ha missat något inlägg, men ska ni har storkalas? :) Låter i alla fall supergott med marinerad fläskfilé och trattkantareller till. Mmm!
Kram
Oj! Vilken tid på lördag?
SvaraRaderaMmmmmums! Jag blev lite hungrig jag! Trots att jag åt en mkt god hemmalagad pizza...mmm....sa väl tugga på nån morot.
SvaraRaderaNina:
SvaraRaderaVi ska ha höstfest för 25 personer på lördag. Fullt upp och göra tills dess :)
Liz:
Klockan 6 sätter vi igång :)
Trillingnöten:
Det är mycket att smaka på när man lagar mat :)
Jag hoppas att ni har en supertrevlig kväll och att du kan koppla av och njuta du också. :)
SvaraRaderaKram på dig fina du!