.

.

torsdag 9 september 2010

Jag ryser

Just nu mitt i allt mitt arbete med min bok så dyker det upp tvivel då och då. Jag har läst mitt manus så många gånger att jag inte längre kan bedöma hur mycket det berör.

Något som verkligen berör mig är den här reklamfilmen och jag ryser när jag ser den. Den är helt fantastisk! Jag vill beröra på samma sätt. I want to shine!

11 kommentarer:

 1. Har du varit modig nog att låta någon annan läsa det?

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar reklam! Blev dock besviken att det var en hår reklam, låter kanske löjligt men hade önskat att det var något mer hedevärt bakom hahah Låter säkert dö knäppt :D Men gumman. Jag är säker på att ditt manus är precis så bra som du tror att det är de dagar där du är mest optimistisk.

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar reklam! Jag ryste också när jah såg den. Vilken inspiration till livet och att göra det man verkligen vill. Och som mannen sa: varför vara som alla andra?? Kram!

  SvaraRadera
 4. Wow, vilken reklam! Jag är fånigt känslig just idag, jag rördes till tårar av hår-reklam - men den var verkligen hårresande!
  Tack för titten inne hos mig, och STORT lycka till med ditt manus!

  SvaraRadera
 5. Åsa:
  Nej, det har jag inte. Jag vet att jag borde men det har inte blivit så :) Det betyder att det är mycket möjligt att det är totalt värdelöst :D

  Sanni:
  Tack för uppmuntrande ord. Jag hoppas du har rätt :)
  Jag håller med, men en bra berättelse är en bra berättelse oavsett.

  Trillingnöten:
  Jag tycker den är fantastisk och mycket inspirerande. Exakt, vem vill vara som alla andra, anyway!
  Kram!

  Annika:
  Tack, all uppmuntran är välkommen :)

  SvaraRadera
 6. Tack för filmen. Tack. Den är makalös i sin historia. Jag tror att vi ska sluta jämföra oss med andra. Jag tror att vi ska lita mer på att vi kan och jag tror att vi ska våga mer. Om du skulle skicka in ditt manus till ett förlag ... eller flera ... vad är det värsta som kan hända? Följ ditt hjärta och den ton som finns inuti. För den finns. Annars hade du inte skrivit.

  SvaraRadera
 7. Underbar tårframkallande reklam. Och en viktig uppmaning att våga fast man ibland tvivlar (och det med eller utan glänsande hår..).
  Lycka till!

  SvaraRadera
 8. Yes shine!! (Får gåshud här)

  SvaraRadera
 9. Fantastisk filmsnutt! Håller TUMMARNA för Dig! / Anna

  SvaraRadera
 10. Christina:
  Vad kul att du tittar in till mig :)
  Tack för dina fina uppmuntrande ord, de gjorde mig verkligen glad.
  Jag älskar verkligen att skriva. Just nu är det en väldigt spännande period. Filmen säger ju i sitt budskap det som är så viktigt. Att våga kasta sig ut i det okända. Det tänker jag göra :D

  SvaraRadera
 11. Märta:
  Tack, tack!!!
  Visst är den fantastisk!

  Jenny:
  Tack! I´ll try till I die :)

  Anna:
  Tack, gulliga du!

  SvaraRadera