.

.

måndag 27 september 2010

Från hjärtat

Typed word thanks

Jag vill tacka alla underbara bloggare för ert fantastiska stöd angående mitt vittnesmål i tingsrätten. Nu behövde jag inte vittna men jag kände verkligen att jag hade er alla med mig och jag visste att om jag kommit till rättssalen så skulle ni alla funnits precis bakom mig för att ge mig styrka och mod. Den tanken gjorde mig stark den senaste veckan när jag förberedde mig för att vittna. I morse när jag vaknade var jag förvånad över hur stark och förberedd jag trots allt kände mig. Det är kanske svårt att förstå hur stöd och uppmuntran från människor man aldrig har träffat kan ha så stor betydelse. Men så är det, den har verkligen varit ovärderlig. Så rakt från mitt hjärta. Stort tack!

5 kommentarer:

 1. Vad skönt för dig att slippa, men synd att de inte hade kunnat säga det tidigare så hade du sluppit känna så mycket jobbiga känslor. Nu får vi bara hoppas att det går bra för din vän!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vänner ska man vara rädd om, de är ovärderliga! Cybervärlden är fantastisk! Skönt att du slapp vittna! KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. That's what friends are for Anneli! :) Vad skönt att höra att du slapp att vittna. att de bedömde att de hade vad som krävdes iallafall och lät dig slippa. Du ska absolut inte ha något dåligt samvete för att du kände lättnad. Hade det krävts hade du ju ställt upp. Nu behövdes det inte och att känna lättnad är den mest självklara känslan.

  Jag hoppas allt ordnar sig för din väninna och hennes barn nu och att de kan få en ny bra start på sina liv och lugn och ro.

  Visst är det fantastiskt att man kan få nya härliga vänner genom bloggvärlden? Vänskap är värdefullt!

  Sköt nu om dig vännen och sov riktigt gott i natt. Nu när den tunga klumpen inuti är borta.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Till er alla:
  Jag känner mig bara välsignad!
  Hade aldrig anat att så mycket gott skulle komma mig till del i och med min blogg :)

  SvaraRadera