.

.

tisdag 28 september 2010

Inspirerande om att skriva

Jag älskar att skriva! Så är det bara. Just nu vilar jag min hjärna en liten, liten stund men det känns i hela kroppen. Den där känslan av att vilja komma igång igen. Sätta mig ner och skriva. Det bästa ruset någonsin. Jag började redan på min nya bok innan vi lämnade Mallorca. Det lilla jag skrivit finns nu på papper så att jag ska kunna komma in i den igen. Jag måste befinna mig där på plats. Känna vad mina karaktärer känner. Se vad de ser. Uppleva allt de upplever. Jag kommer såklart ihåg grunden men vad var det jag ville säga. Den här berättelsen är lite rörigare eftersom den hoppar i tiden. Då gäller det att ha extra koll på vilka alla är, var de är och vad de håller på med. Att lyssna på tips från författare får mig att bli otålig. Det får mig att vilja skriva, skriva och skriva! Men det är på ett bra sätt. Jag vill ju inget annat än att skriva så jag laddar med hjälp av en massa skrivtips och inspirerande tankar.

Just do it!

11 kommentarer:

 1. Visst är det underbart att skriva. Och den känslan när man tittar på klockan och det huxflux gått flera timmar utan man märkt något!

  SvaraRadera
 2. My Myself and I:
  Helt fantastiskt! Tiden flyger iväg och man vill inte sluta!

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det underbart! Det är som ett gift, en drog. Man kan inte sluta och när man inte skriver så tänker man hela tiden på manuset, på karaktärerna, på handlingen, på miljöerna...

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att du har en berättelse till i dig!

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt när man känner den där längtan och lusten! Skriv på, allt du orkar! Var på bokmässan i fredags och blev så inspirerad att jag höll på att explodera!

  SvaraRadera
 6. ...och jag tror nästa blir fantastisk med!;D

  Kramis
  Adela

  SvaraRadera
 7. Åsa:
  Jag har ett helt gäng faktiskt. Måste bara sätta ord på dem :D

  Karina:
  Det är helt och totalt underbart! Jag ska försöka komma igång i dag. Jag önskar att jag också hade varit på bokmässan. Den känns magisk på något vis :)

  Hur går det för din bok, börjar det att närma sig?

  Adela:
  Du är för gullig! <3
  Skönt att ha någon som tror på en :D

  Kramar!

  SvaraRadera
 8. Bara skriv på vännen! Vi står här bredvid dig och hejar på. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. Lotta:
  Tack, det värmer otroligt mycket att ha människor som finns bredvid mig!

  Kramar!

  SvaraRadera