.

.

måndag 3 januari 2011

Sover och svettas


Här händer det inte mycket alls. Jag har precis stapplat mig upp för att kunna sova i natt också. Jag har sovit ända till klockan tre i eftermiddag. Efter detta snabba stopp vid datorn ska jag lägga mig i soffan och se på tv en stund.

Nu drömmer jag om våren ett ögonblick. Man kan knappt förstå att det snart kommer att se ut som bilden ovan när man tittar ut genom fönstret i dag. Men jag försöker att inte längta någon annanstans, för varje stund på jorden är lika värdefull. Förutom när man är sjuk för jag blir mycket gärna frisk fort och så hoppas jag att jag inte har smittat resten av familjen.

9 kommentarer:

 1. oj, oj, det låter inte alls bra. Hoppas du kryar på dig fort!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Krya på dig! Den här tiden på året är hopplös- jag har haft tur än så länge, knack, knack ta i trä....får väl se hur det blir när skolorna börjar igen...då blir det väl sjukstuga i hemmet! God fortsättning också!!

  SvaraRadera
 3. Uff då! Du får krya på dig :-D (som om det vore något man kunde bestämma sig för ;-))

  Många kramar från mig <3<3<3

  SvaraRadera
 4. Den bästa tiden är faktiskt just nu tycker jag. Nu kan mang åka skidor en tid framöver, samtidigt som våren är inom räckhåll. Underbart.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar vårbild! Är precis på din våglängd just nu ... förkyld och trött. Hoppas du tar hand om dig väl -det är något som jag, som mamma, kan tycka är det allra svåraste ibland. Ditt inlägg påminner mig att det är viktigt att skapa utrymme för sig själv att bli hel igen:) Allt gott!

  SvaraRadera
 6. Våren kommer snabbare än vad man minns och tror :)
  Krya på dig

  /Carina

  SvaraRadera
 7. Annika:
  Tack! Snart är jag på benen igen :)
  Kram!

  Caroline:
  Tack! Det är ju så, det är många som är sjuka just nu. Så länge det är något som går över så är jag tacksam.
  God fortsättning för dig också!

  Pennelina:
  Tack, snälla du!
  Många kramar tillbaka!

  Karina:
  Tack, snälla du!
  Precis så är det ju, man kan nästan känna doften av våren som närmar sig stillsamt. Samtidigt kan man fortfarande njuta av kylan och snön ett tag till.

  Cattis:
  Tack, snälla du!
  Kram!

  Sofie B-C:
  Tack, snälla du!

  En liten vårglimt är aldrig fel.

  Man måste verkligen vara riktigt sjuk för att kunna vara sjuk när man är mamma. Man kan liksom inte släppa barnens väl och ve. Barnen försöker att hjälpa till och deras bästa sidor kommer verkligen fram. Mina barn gjorde hemgjord pizza och pizzasallad igår. De kan mer än man tror och jag blir glad över deras omtanke. De servar med varm dryck och annat som jag behöver. Det svåraste är att hålla sig ifrån dem så att de inte blir sjuka jag vill ju så gärna krama dem som jag brukar :)

  Hoppas att du snart är frisk och pigg igen!

  My Myself and I:
  Inte så avlägset som man kan tro :)

  Carina:
  Tack, snälla du!
  Absolut, det går mycket snabbare än man kan ana. Det är bara att hålla i hatten, snart plockar vi vitsippor igen:)

  SvaraRadera