.

.

måndag 24 januari 2011

Inspiration Award


Jag känner mig så stolt. Jag har fått två awarder i dag. Inspirational Award, given to blogs that inspire hope, love and joy in daily life! Känslan av att kunna inspirera andra gör bloggandet så mycket roligare. Jag fick en av Malin, Costa Brava och en av Ninas skrivarlya. Tack, underbara bloggvänner! Ni är stora inspirationskällor för mig.

Malin med motiveringen:
för att jag kan inte låta bli att inspireras av att hon kämpar med skrivandet med fyra ungar hemma. Anneli är en skrivande morsa att inspireras av tycker jag. När en av oss faller, sträcker vi ut handen till varandra. :)

Nina med motiveringen:
för att du alltid har en massa kloka ord och härliga youtubeklipp att dela med dig av. Jag får ofta en aha-upplevelse när jag läser din blogg och det gör att jag får ett annat perspektiv på mitt skrivande.

Nu ska jag skicka priset vidare till 3 personer som inspirerar mig. Det är lika svårt varje gång eftersom jag inspireras av så många bloggar. Men det blir:

Sofie Bager-Charleson för att hennes tankar om skrivande gör mitt skrivande både bättre och roligare. Hennes underbara kommentarer hos mig kan lyfta en hel dag. Vår kommunikation via bloggen är guld värd.

Kim M. Kimselius för hennes fantastiska tips om skrivande. Hon har en passion för skrivande som är otroligt inspirerande.

Annelie, Vägen till utgivning för att hon delar med sig av sina inspirerande tips om skrivande och för att hon och hennes framgång påminner om att det går att bli utgiven.

6 kommentarer:

 1. Grattis till priset. Måste vara väldigt upplyftande att få bekräftelse och då inte bara från en, utan två läsare :)

  Roligt.

  Det är du värd!

  SvaraRadera
 2. Åh vad glad jag blev! Jag tittar numera nästan alltid in här på morgonen innan jag sätter igång att jobba -får både inspiration och en känsla av förankring bland likasinnade skrivsjälar!Blev särskilt glad över att höra att nöjet inte är ensidigt. Stor tack för det!

  SvaraRadera
 3. Perny:
  Tack, snälla du!
  Det är superkul att veta att någon uppskattar det man skriver :)

  Sofie B-C:
  Precis så är det verkligen. Man får så mycket inspiration och den viktiga känslan av förankring bland likasinnade i bloggvärlden. Nöjet är definitivt inte ensidigt, tvärtom!

  SvaraRadera
 4. Grattis fina Anneli! Du är värd all beröm och uppmärksamhet. :)

  Stor Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Stort grattis till priserna. De har du gjort dig förtjänt av. Och stort tack för att du gav priset till min blogg, tackar och niger. Kram Kim

  SvaraRadera
 6. Lotta:
  Tack, gulliga du!
  Kramar!

  Kim:
  Tack, snälla du! Jag är glad att jag hittat din blogg som ger så mycket inspiration.
  Kram!

  SvaraRadera