.

.

torsdag 13 januari 2011

Från trött till pigg med ett klick

I morse när jag vaknade var jag så trött. Det är mörkt och grått när man ska stiga upp och vardagen har snabbt tagit ett hårt grepp om livet. Jag erkänner att jag inte är särskilt bra på vardag. Jag blir uttråkad och vill göra något nytt. Det där ekorrhjulet känns tungt att hålla igång ibland. Livet går så fruktansvärt fort när det inte händer något som bryter vardagslunken. Nu har jag klickat till mig enormt mycket energi genom att beställa en resa. Om fem veckor åker vi. Två veckor på Teneriffa. Ja, det blev Teneriffa igen av flera orsaker. Fast det var länge sedan vi var där nu. Mallorca kom emellan på ett mycket välkommet sätt. Vi har all inclusive så nu ska vi vila och bara vara tillsammans. Jag ska inte tänka på matlagning på två hela veckor. Jag hoppas kunna skriva lite också. Det ska bli underbart att sitta i värmen och skriva. Jag längtar verkligen, det ska bli SÅ skönt att slippa allt det gråa för ett tag. Jag har fullt med glädjefjärilar i magen.

Här ska vi vara:

8 kommentarer:

 1. Åh....jag vill också! Satt häromdagen och kollade in resa till vårt paradis Albufeira i Portugal. Har suttit och jobbat så mycket vid datorn att jag fått värk i nacke och axlar, är trött på snö och slask och dyngsura overallbyxor, tung i huvudet av det gråa och mörka ute...JAG BEHÖVER EN RESA TILL SOLEN!!! Ska nog ta ett snack med min man när han kommer hem ikväll. Njut av livet och dina glädjefjärilar!

  SvaraRadera
 2. Vad det ser härligt ut! Blotta tanken på blå himmel piggar upp. Kan tänka mig att barnen är glada -det är så kul att åka när världen fortfarande är så spännande!
  Jag länkade till dig idag igen -tyckte så väldigt mkt om ditt Stop making Sense inlägg. Kommer att hålla i en skrivarvecka på Skurups folkhögskola i år igen -förstår ju att du är upptagen med familjen då, men tipsa gärna ngn som du känner med skrivklåda:)

  SvaraRadera
 3. Härligt! Ja, vi har haft vinter sedan november... skulle gärna vilja åka till värmen på sportlovet! Ni kommer att få det underbart!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Teneriffe - vad härligt:-)
  Igår natt satt jag o läste igenom hela din blogg. Den är ju ny för mig.
  När du svarade i min blogg så hann jag tänka: "Undrar vad det finns för beröringspunkter förutom skrivandet?" Det brukar vara så med nya kontakter (har jag lärt mig på senare år - så jag blir inte alltid förvånad längre)
  Då fann jag en ganska snabbt - Mallorca:-)
  Har nog varit där lika länge som du, men uppdelat på 3 veckors perioder under en hel del år. Men nu är det länge sedan jag var där. Vistas numera mest i Svergie efter det att jag skaffade hundar. Men på Mallorca finns allt man vill ha, både när barnen är små o när de är utflugna. Bergsvandringarna där slår det mesta.
  Kan jag länka till din blogg?
  Må väl//Ebba

  SvaraRadera
 5. Caroline:
  Tack! Det är precis nu som jag behöver sol och värme som mest så det ska bli underbart. Jag hoppas att du och maken kan komma överens om en resa ni också :)

  Malin, Costa Brava:
  Tackar! Det är lite långt ifrån där du bor dock. Synd!
  Stort, stort GRATTIS igen och Lycka till!

  Sofie B-C:
  Ja, sol och värme ska bli skönt för kropp och själ just nu.

  Vad roligt att du gillade inlägget. Den där skrivarveckan lät väldigt intressant. Jag har aldrig gått på någon skrivarkurs så det hade varit jättespännande. Måste kolla upp tider på det och självklart ska jag tipsa om den :)

  Anna:
  Vintern kom tidigt i år så jag tror många känner behov av lite värme och sol just nu. Det ska bli helt underbart!
  Kram!

  Ebba:
  Oj, läste du hela bloggen! Du har rätt i att man oftast kan hitta fler än en beröringspunkt på de flesta människor. Mallorca är mitt andra hem. Där trivs min själ. Kul att du också gilla denna vackra ö. Vi vandrade aldrig i bergen eftersom vi har så små barn men vi åkte mycket bil i bergen. Det är magiskt vackert där.

  Självklart kan du länka till min blogg :)

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Usch vilken misär :p Ser ju inte alls trevligt ut, hehe...Vad skönt att ha nåt att se fram emot!

  SvaraRadera
 7. Härligt! :) Roligt att ha något så underbart att längta till. Är övertygad om att ni kommer att ha det helt fantastiskt. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera