.

.

måndag 31 januari 2011

Efter solsken kommer regn


Det började svullna runt en tand på vägen hem ifrån Karskrona igår. I morse gjorde det riktigt ont. Det är en tand som jag lagade för 1 1/2 år sedan som har varit lite jobbig. För ett år hade jag ont och då slipades den ner en bit för att inte få så mycket tryck på sig. Så är det dags igen. I morse var jag helt svullen och jag kunde inte bita ihop överhuvudtaget utan att det gjorde fruktansvärt ont. Idag var jag hos tandläkaren och han slipade ner ytterligare en bit. Nu syns inget annat problem just nu, men det finns en liten risk att det har kommit bakterier in i roten vilket innebär rotfyllning. DET kan jag vara utan! Nu har värken lättat och jag ber till högre makter att det ska räcka och bli bra nu.

4 kommentarer:

 1. Lider med dig. Jag själv och också allt för ofta problem med tänderna (just nu har jag tre tänder som krånglar efter lagningar, på var sida av munnen så jag knappt var jag ska tugga) Och tandläkaren är ju inte bara otäck att gå till, den är ju dyr också.

  Jag håller tummarna med dig på att det inte är några problem med roten.

  SvaraRadera
 2. Det här med tänder är inte roligt. Inte när de krånglar i alla fall, vilket de brukar göra när vi uppnår en viss ålder. Funderar allvarligt på att dra ut hela skiten och sätta in kritvita vackra tänder med titanskruvar. Väldigt dyrt, men det kanske det kan vara värt i längden.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Uff då! Det är inte trevligt med onda tänder! Hoppas det ordnar sig...

  Kramar från mig <3<3<3

  SvaraRadera
 4. Perny:
  Usch ja, tandläkaren är ingen man besöker med glädje precis. Jag hoppas att det ska lösa sig på ett bra sätt för dig också. Det låter verkligen inte trevligt med tre tänder som bråkar.

  Maria E:
  Usch nej, det är verkligen inte kul att ha problem med tänderna. Jag känner igen tanken allt för väl. Att dra ut alla tänder och slippa problem. Fina, vita problemfria tänder känns väldigt lockande ibland :)
  Kram!

  Pennelina:
  Nej, det är inte roligt alls. Men det löser sig, bara man får hjälp.
  Kram!

  SvaraRadera