.

.

lördag 22 januari 2011

Jag skojar inte

Om någon tror att jag skojar när jag säger att jag ligger efter med strykningen så kan jag visa att så inte är fallet. Precis så här ser det ut i min tvättstuga just nu. Ingen rolig syn och man måste undra vad vi har för kläder att ha på oss egentligen. Idag känner jag mig ganska effektiv. Jag stryker, hjälper barnen med ditt och datt, lagar mat, tvättar och så redigerar jag mitt manus emellanåt. Vilken lördag. Men det är inte så illa som det kan låta. Efter min promenad i solen där jag fick en massa energi går det riktigt bra faktiskt. Det gäller att stryka medan järnet är varmt. Åter till strykningen!

18 kommentarer:

 1. Jag brukar ta en liten bit i taget och så ger jag mig själv lite bonus sedan. Men din hög är verkligen gigantisk. Vet inte om jag hade orkat ge mig på den! Det krävs mod!

  SvaraRadera
 2. Oj, inte illa. Min hög är inte i närheten av din, men jag ska ge mig på den idag. Efter att jag redigerat lite på mitt manus. Lite i taget...

  SvaraRadera
 3. Tips; stryk ingenting! ;) Det gör inte jag.

  SvaraRadera
 4. Du sa vid ett annat tillfälle att du gillar att stryka - så jag förstår att du har en massa njutning framför dig nu - fniss:-)
  Jag gör som Malin - nu för tiden - förr strök jag alltid till filmen *Mitt Afrika* - så jag kunde varenda replik utantill. Nu använder jag inte videon längre eftersom jag slutat att stryka.
  Såå det blev sol i Skåne idag oxå - vad härligt:-)//Kram Ebba

  SvaraRadera
 5. hahaha underbart! Så där kan det se ut hemma hos mig med =) Jag viker o sorterar o stryker framför TV´n! Lycka Till! Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Ojjjjj. Hjälp.
  Jag säger (och gör) som Malin, Costa Brava.

  SvaraRadera
 7. Oj jisses vilket berg. Jag har slutat stryka jag med. Jag stryker mest omkring här hemma. ;)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Jag stryker skjortor till sonen, själv har jag inga strykplagg (så här års).
  Det blir så fint efteråt, men din hög hade jag nog inte fixat:)

  Kan du inte ta bort din ordverifiering. Det är bökigt att kommentera med den eftersom mina ögon inte alltid ser vad den säger...

  SvaraRadera
 9. Jag har löst strykproblemen på ett bra sätt. Först försöker jag handla sådant som INTE behöver strykas. Därefter hängs allt in/läggs in ostruket och så stryker jag efterhand som plaggen ska användas. De blir ju ändå skrynkliga under förvaringen... Något att tänka på? Kram Kim

  SvaraRadera
 10. Jag har gjort en liten uppmaning till dig som jag för vidare från andra bloggare, Titta in på min blog!

  SvaraRadera
 11. Monika Häägg:
  Det går bra, jag är ganska snabb när jag väl stryker :)

  Annelie:
  När jag väl stryker går det både fort och bra men det finns så mycket man vill göra istället. Redigera till exempel :) Lite av varje... :)

  Malin, Costa Brava:
  Funkar inte för mig. Att stryka är en av de få grejerna som jag bara måste göra. Bara för att jag älskar känslan av struken tvätt. :)

  Ebba:
  Du har så rätt, det är inte strykningen i sig utan att tiden som ska räcka till :) Jag ser också på tv när jag stryker men det verkar lite tråkgt att bara se en film hela tiden. Då måste man verkligen gilla filmen :)
  Kram!

  Channal:
  Tack! Japp, ibland växer sig saker över huvudet på en :) Tv:n är perfekt för sådana här jobb.
  Kram!

  Stort och smått:
  Det går bra bara man sätter igång :)
  Jag gillar verkligen känslan av struken tvätt.

  Jeanette:
  Att stryka runt kan vara nog så trevligt men jag gillar verkligen känslan och lukten av struken tvätt :)
  Kram!

  Åsa:
  Just skjortor är det som är jobbigast att stryka. Det är något vilsamt med att stryka så jag gillar det. Det är bara tiden som ska fördelas på allt här i livet och just nu har tiden ägnats åt annat (som synes på bilden). Jag är ganska snabb när jag väl stryker :)

  Jag ska titta på ordverifieringen men det verkar vara ett säkerhetssystem för att slippa spam. När jag inte ser så chansar jag och när det blir fel så får jag nya ord som förhoppningsvis är lättare att se. :)

  Kim:
  Jag håller med, det finns många sätt att göra det lättare för sig. För mig är det inget större problem förutom tidsaspekten. Det är så mycket man vill göra men när jag väl stryker så går det fort, jag har lång träning bakom mig :)
  Kram!

  Monika Häägg:
  Kul! Jag återkommer med bilder. Kanske skulle jag ha en likadan utmaning vad gäller stryktvätthögen :)

  SvaraRadera
 12. Vad duktig du är med strykningen! Jag skulle ha gett upp för länge sen. och gett jobbet till maken :p

  SvaraRadera
 13. Jag har löst mina tvättproblem genom att deligera det till mina 3 tonåringar....

  SvaraRadera
 14. Trillingnöten:
  Tack, jag kämpar på :)

  Cattis:
  Det är en riktigt bra idé. Mina barn gör en massa andra saker som hjälper mig. Strykningen sköter jag än så länge själv :)

  SvaraRadera
 15. Oj, det var många som reagerade på din strykhög. Jag också. Gör så här: strunta i att stryka. Det kommer inte att göra någon väsentlig skillnad i någons liv. Ägna tiden åt att skriva istället. Det kan göra skillnad!

  SvaraRadera
 16. Annika:
  En strykhög är inte att leka med helt uppenbart :)

  Fast strykningen gör lite skillnad i mitt liv eftersom det ger mig tid att tänka på en massa saker samtidigt. På många sätt så är den faktiskt en hjälp i mitt skrivande. Jag gör så att jag skriver också och hoppas att det ska göra skillnad :)

  SvaraRadera
 17. Här stryks nästan ingenting, en och annan blus skickar jag över till Jämmersnok för han är bättre än mej på det där.

  SvaraRadera
 18. Trolligt:
  Alla sätt är bra utom de dåliga :)

  SvaraRadera