.

.

torsdag 27 september 2012

Ok

de flesta bokmässebesökare verkar förskräckligt upptagna, jag förstår inte varför : ) Jag får väl hoppas på att hitta någon vänlig själ på plats som kan inviga mig i bokmässeminglets konster. För nu har jag bokat om tåget och bokat ett hotellrum på avenyn. Jag ska resa iväg ifrån min familj och stanna borta över natten och det minns jag inte ens när jag gjorde sist. Mamma Mu ska ut på äventyr! : )


Jag tittade för första gången på programmet till bokmässan och jeeeze hur lite jag har fattat vad som pågår där. Hur ska man hinna, hur ska det gå? Och framför allt hur ska man kunna välja? Jag skriver upp de mest intressanta för mig, men det är ändå helt omöjligt att hinna med allt. Jag kommer att få springa omkring som en stressad hamster, så träningskläder känns faktiskt mest logiskt just nu.


Eftersom jag nu måste packa mer än jag tänkt, så har jag inte hunnit jobba så mycket med mitt manus som jag önskat. Men med förberedelserna inför bokmässan som är så superkul och spännande,  så gör det mig inget alls. Mitt manus finns kvar här hemma. Och i min dator som jag har med mig. Och på sticket. Dessutom finns det som jag pysslar med nu i manuset utanför själva berättelsen.

12 kommentarer:

 1. Du får ha så himla, himla roligt! Skriv gärna ner alla tips du får ta del av och blogga massor, så kul att få vara med på ett hörn :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är säker på att det kommer att bli fantastiskt och helt underbart! Jag ska försöka ta in och komma ihåg så mycket som möjligt : )

   Radera
 2. Önskar dig en riktigt härlig bokmässeupplevelse. *kram* :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Jag är helt säker på att det kommer att bli helt underbart. Kram!

   Radera
 3. När kommer du? Jag är kvar till kl 14 imorgon, fredag, men är där större delen av lördag och då mest i monter A02:52.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer till Göteborg runt halv elva, sedan ska jag checka in på hotellet snabbt och direkt vidare till mässan. Jag hoppas få höra dig prata. Det känns som om monter A02:52 är stället att vara på länge : )

   Radera
 4. Jag ska (nog) också dit. Tänker nog mest strosa omkring och insupa atmosfären. Och köpa lite böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, hoppas vi ses! Att köpa böcker ska såklart bli roligt att göra just där.

   Radera
 5. Underbart! Tänk att du fick hotellrum - när jag kollade i slutet på maj var de alla slut ... men antar att det kommit en del återbud sedan dess.
  För mig har vovven gått före i år - kör bokmässan nästa år ... är på väg att fixa världens bästa hundvakt som driver ett hunddagis till vardags ... det är min svärdotters kompis - det blir bra.
  Ha det nu allra, allra bäst!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!
   Jag är lika förvånad som du, det var inte lätt men jag fick ett jättefint litet rum på ett hotell mitt på avenyn. Vad är oddsen för det? Först vann jag en inträdesbiljett och sedan hittade jag ett hotell i sista minuten, universum måste vilja mig väl : )

   Ibland fungerar det inte och så måste det få vara. Det var synd bara att vi inte fick träffas den här gången heller, men det kommer fler tillfällen.

   Kramar!

   Radera
 6. Härligt ispirerande sida du har!! Så vackert inramad dessutom, med rosor och fåglar! Påminner mej om något som hette poesibok, som fanns då jag gick i småskolan! En liten bok som gick runt i klassen, där alla skrev varsin liten dikt. Vi verkar ha lite samma intresse, så kul att jag hittade hit!
  Ha en underbar helg!
  Kram Helen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Vad roligt att du har hittat mig så att jag kunde hitta dig.
   Ha en riktigt härlig vecka!
   Kram!

   Radera