.

.

måndag 3 september 2012

Mitt fåfänga jag

har märkt att ögonfransarna har blivit mindre täta och inte lika långa som de varit. En ovälkommen åldersrelaterad företeelse förmodligen. Nåja, när jag shoppade sist så sprang jag på ett serum som säger sig kunna råda bot på detta. Det måste jag ju såklart testa.

Jag pratade med kvinnan i affären som tyckte att det verkligen fungerar. Själv använde hon en annan sort som var bättre, men också mycket dyrare. Jag bestämde mig för att testa den billigare varianten, eftersom jag inte tänkt mig mirakellånga fransar, även om sådana inte heller skulle sitta fel : )  När jag kom hem bläddrade jag i någon tidning där de hade ett test på sådana serum, är inte det typiskt, och det jag köpt fick det absolut sämsta betyget. Jag har i alla fall provat i några dagar och jag vill i alla fall inbilla mig att ögonfransarna blivit aningen tätare och längre. Fast jag ska nog köpa den dyrare varianten efter den här trots allt, för jag vill gärna ha tillbaka mina ögonfransar så som de såg ut för några år sedan.

12 kommentarer:

 1. Haha, just ögonfransarna verkar vara det enda på min kropp som inte har förändrat sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt! Man får göra det bästa man kan för att hålla kvar ungdomen : )

   Radera
 2. ...och jag har fått en del ålderspigmentfläckar av solen i somras. Hur kul är det!? Måste också iväg och jaga krämer och serum...livet efter 40 är minsann inte lätt...he, he...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, aldrig får man vara riktigt glad... Men det är bara världsliga saker ändå, huvudsaken är att vi får vara kvar här på jorden så länge som möjligt : ) Det finns ju så mycket roligt som man vill hinna med!

   Radera
 3. Jag orkar inte hålla på utan observerar med förundran hur förfallet sprider sig. Det senaste är att jag inte gör slingor längre, bara för att se hur gråhårig jag blivit. En omvänd 50-års kris kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter som en mycket smart idé. Det tar ju så mycket, både tid och pengar att jaga skönhet : )

   Radera
 4. Hoppas det funkar. Låter ju bra i teorin i alla fall. :-)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag också! Ibland fungerar saker även i praktiken, hoppas detta är en sådan : )

   Radera
 5. Du får ta en före och efterbild! Berätta om resultatet! Fungerar de på ögonbryn? Vill ha tjockare1

  KRAM! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tagit en före bild, så jag hoppas på en all new and improved efterbild : ) Jag använder det på ögonbrynen också, men det återstår att se om det fungerar.

   Kramar!

   Radera
 6. Åhh - redigera är så roligt. Jag håler oxå på var o varannan dag.

  Har hört talas om det där serumet. Men jag får hålla med Åsa - mina har inte förändrat sig, har alltid varit långa när jag använder mascara. Ibland har man tur med vissa saker.
  Lycka till med dina fransar och redigeringen!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!

   Jag tycker att det är så kul att vara igång igen med redigerandet, efter en lång och härlig semester.

   Mina ögonfransar har också varit långa och fina när jag målat dem, men jag har börjat ana en förändring till det sämre. Och så sprang jag på serumet som jag ville testa. Vi får se hur det utvecklar sig.

   Kramar!

   Radera