.

.

söndag 8 maj 2011

Vilken helg


Vilken fantastisk helg vi har haft. En fin sommarhelg kunde inte ha varit bättre. Vi har hunnit med väldigt mycket roligt. Vi började med pizza på fredag kväll. A la Ullared är en favorit med kräftor och ruccolasallad. På kvällen var vi ganska trötta så vi la oss inte så sent. Jag hann bara läsa ett kapitel i En shot till tack av Maria Engelwinge, sedan somnade jag. På lördagmorgonen efter frukost gick vi in och shoppade. Mitt på dagen var min familj trött på det och gick tillbaka till husbilen. Där kunde barnen leka med deras nyinköpta saker. Själv shoppade jag vidare i de kringliggande affärerna. Rabalder har en outletbutik där som jag gärna besöker. Jag handlade en stor kasse där, full med fina sommarkläder till mig och barnen. I skoaffären köpte jag också ett par fina Vagabond pumps till mig själv. Sedan gick jag tillbaka till husbilen där resten av familjen ordnat fördrink ute i solen. Efter det var det dags för minigolf. Min lillkille han tycker att han är superbäst hur många slag än han behöver slå. På den här campingen finns en av Sveriges finaste minigolfbana.


Så var det dags för kvällsmat och för småkillarna att sova. De var så trötta efter allt roligt de gjort så de somnade direkt efter att godnattsagan blivit läst. För oss andra fortsatte kvällen med tärningsspelet 10 000. Efter det var alla trötta. Man blir trött av sol, en massa frisk luft och shopping. Två kapitel i boken klarade jag av att läsa den här kvällen.


I dag blev den ännu en stunds shopping. Efter fika i solen var det dags för hemfärd igen. En helg går otroligt fort när man har roligt. Nu är vi hemma igen och nu återstår uppackning av allt som vi handlat. Och att göra ett blogginlägg såklart, precis som jag just har gjort.

5 kommentarer:

 1. Vilken toppenhelg!=)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 2. Det låter som ni har haft en fantastiskt rolig helg tillsammans. Härligt! :)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Hela familjen på äventyr låter ju toppenbra:-)
  Kanske blev en angenäm uppackning ändå - hoppas det:-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Adela:
  Det var riktigt härligt!
  Kram!

  Lotta:
  Vi har haft det helt underbart!
  Kram!

  Ebba:
  Ett äventyr för familjen är aldrig fel och vi hade det fantastiskt härligt :)
  Vi packar upp i morgon men det blir lite spännande faktiskt.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Åh vad mysigt!! Vetkligen en perfekt helg att åka också :)

  SvaraRadera