.

.

söndag 1 maj 2011

Powerful award


Jag har fått en award av Kim M Kimselius. Den bäddade in sig som varm bomull runt min själ. Tack Kim, jag blev så glad, vilken härlig award!

Den startades av Maria Engelwinge och hon  skrev så här:

Under de åtta månader jag har bloggat har jag stött på så många fantastiska kvinnor i bloggvärlden. Starka, kompetenta, intelligenta kvinnor med driv, jävlaranamma, ödmjukhet och talang. Kvinnor som inte gett upp trots att livet tufsat till dem ibland. Kvinnor som jag ser som mina vänner i dag och som alltid finns där för varandra när någon av oss har det jobbigt. Därför vill jag dela ut denna "girl-power award".

Jag skulle helst vilja ge det här priset till er alla, men jag väljer ut några stycken och ber er som får det att sprida detta pris, eller uppmuntran snarare, så att det snart finns över hela bloggvärlden. För jag är övertygad om det kryllar av kvinnor där ute som förtjänar detta.


Jag kan bara hålla med och känner mig extra ärad av att ha fått den här fina awarden.

Nu vill jag sprida den vidare till de här fantastiska skrivande kvinnorna:

Sofie Bager-Charleson, Ninas skrivarlya, Min plats i solen och Alla har en bok inom sig.

6 kommentarer:

 1. Tack snälla du för awarden. Jag ska ta mig an den imorgon!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Mysigt. Den var du värd. :)

  SvaraRadera
 3. Tusen tack Anneli!Jag bloggar ju alldeles för sällan för att förtjäna den utmärkelsen. Men jag håller åtminstone mitt löfte om att titta in på mina favoritbloggar reglebundet -och snubblade därmed på den här glada överraskningen:) Tycker egentligen alltid att det finns glada överraskningar att hämta på din blogg. Följer upp awarden i morgon! Kära hälsningar från Sofie

  SvaraRadera
 4. Nina:
  Den här awarden är du verkligen värd. Det är en extra fin award. Den är till oss som kämpar och som aldrig ger upp :)
  Kram!

  Anna:
  Tack, snälla du! Dina ord värmer.

  Sofie:
  För mig handlar inte awarden om hur mycket man bloggar utan om att man inspirerar. Och att man kämpar och är envis i skrivprocessen. Till sist men inte minst är den till för dem som stöttar och uppmuntrar när det känns tufft. Du passar in på samtliga. Dina kommentarer är som ett lyckopiller för mig och de gör mig till en bättre författare. De är det där virtuella fikat där man kan diskutera och fundera över allt och inget.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. GRATTIS till awarden Anneli! :) Du vet att jag tycker att du är värd alla awarder som finns för din fina, fina blogg och din otroliga värme och omtänksamhet. Jag uppskattar dig så mycket kära bloggsyster och ser fram emot den dag då vi möts på bokmässan. :)

  Ett extra litet glädjerus blir det dessutom när jag ser att du har skickat awarden vidare till mig. Tusen tack! :) Vad glad jag blir! :) Precis vad jag behövde en dag som denna.

  Tack och kram på dig du fina

  SvaraRadera
 6. Lotta:
  Du är så snäll! Jag ser precis lika mycket fram emot vårt möte, om inte tidigare, så på bokmässan :) Den här awarden känns som klippt och skuren precis för dig. Du inspirerar och lyfter.
  Kramar!

  SvaraRadera