.

.

måndag 30 maj 2011

Härliga måndag


Helgerna är fantastiska på alla sätt men jag lyckas nästan aldrig ta mig tid att skriva då. I dag har jag skrivit igen och det känns fantastiskt. Bland orden mår jag bra. Att få finnas inne i min berättelse en stund då och då gör all skillnad i världen. När jag har fått försvinna in i en annan värld en stund kommer jag tillbaka till min egen med mer energi än jag kan göra av med. Nu är jag fylld med energi. Berättelsen går fort framåt och jag har nått ännu ett delmål. Jag har passerat 300 000 tecken (309 781 med blanksteg) idag blev det 3 077 energigivande ord. Det är som en drog. Ju mer man skriver ju mer vill man skriva. Hjärtat slår hårt och kroppen blir skakig. Den bästa känslan och jag tänker aldrig sluta skriva!

Nu händer det så mycket att jag blir alldeles yr i huvudet. Sanningen har äntligen kommit fram. Äntligen för en del och för andra kommer livet inte att bli varken roligt eller lätt från och med nu. Nu rasar korthuset och ingen vet var korten kommer att landa.

9 kommentarer:

 1. Jag blir SÅ nyfiken! Säg till om du vill ha en lektör... :)

  SvaraRadera
 2. Annika:
  Visst ÄR det spännande :) Det låter intressant med lektörshjälp, är det något du brukar göra? Jag ska tänka på det när jag är färdig :)

  SvaraRadera
 3. Underbart - låt orden flöda på:-) Inte ska man sluta med något som gör en lycklig ... du gör andra lyckliga när du känner så där - mig oxå:-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag gillar när du beskriver känslan av att skriva. Jag brukade känna så när jag skrev. Nu har jag tappat bort mig lite eftersom jag nästan aldrig skriver. I sommar hoppas jag på nån timme om dagen... :)

  SvaraRadera
 5. Tecken eller ord? Har du skrivit så många ord blir det en gigantroman. Casanovas Kvinna var på 70 000 ord ungefär.

  SvaraRadera
 6. Ebba:
  Nej, det tycker inte jag heller!
  Jag är glad om jag kan sprida lite lycka :)
  Kram!

  Trillingnöten:
  Oftast kommer känslan tillbaka i samma ögonblick som man börjar skriva igen. I alla fall är det så för mig :)

  Åsa:
  Det har du verkligen rätt i och det är jag som har skrivit fel. Misstaget ät nu rättat :) Det är ingen gigantroman utan en helt ordinär roman, hittils.

  SvaraRadera
 7. Alltid bra om någon som du tror tillhör din målgrupp läser. Också bra med någon som inte står dig för nära och som vågar säga vad den verkligen tycker.

  SvaraRadera
 8. Annika:
  Det låter verkligen toppen och jag är glad över ditt erbjudande.

  SvaraRadera