.

.

tisdag 3 maj 2011

Kändistäta promenader

Jag vet inte vad det är som har hänt med vår lilla stad just nu. I lördags på min promenad tyckte jag mig möta en en cyklande Henke Larsson.


Sedan på min fortsatta promenad såg jag Göran Stangertz med son stå i kön till korvkiosken.


Igår tog jag en kortare promenad i vårt område för att det var så kallt och tyckte då att jag så Maria Kulle i en bil. Diskret som jag är ville jag inte stirra.


Idag så mötte jag ännu en kändis. Den här gången nere på strandpromenaden. Det var igen mindre än Janne Schaffer.


Alla bilder är lånade från nätet. Jag är för diskret eller kanske för feg för att ta egna :)

6 kommentarer:

 1. Så där kan det vara ibland:-)
  Jag sliter inte heller upp kameran vid sådana tillfällen.
  Kunde ha gjort det i Pto. Sôller för en del år sedan när Victoria & Daniel med säkerhetsmän i hälarna gick tre meter från bordet där jag satt o tog en öl efter en bergsvandring.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du är duktig du som känner igen dem OCH vet vad de heter. Jag var på filmfestivalen i Cannes en gång och när jag kom hem skulle jag berätta om alla kändisar jag hade sett och då lät det ungefär så här: "Jag såg han, du vet den där killen som är med i den där polisserien som handlar om... Ja, den är väldigt bra. Och så såg jag hon den där tjusiga kvinnan som alltid spelar sådana bra filmer..." Du kanske förstår att jag tycker du är duktig!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 3. Ebba:
  Så är det ju. Jag skulle nog inte själv uppskatta om folk tog kort på mig hela tiden. Gör mot andra som du vill att andra gör mot dig :)

  Spännande med Victoria och Daniel. Vi bode i lägenheten under prinsessan Birgitta på Mallorca.

  Kram!

  Kim:
  Ofta är det ju så. Jag är glad att jag uppfattar att jag möter någon överhuvudtaget. Jag går ofta i egna tankar och då varken hör jag eller ser jag vem jag passerar :)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Du är ju värsta kändisminglaren :) Populärt ställe du bor på :) hahaha...Jag är också sån som känner igen de mest udda kändisar (inte för att dina är udda, men de är ryckta ur sitt sammanhang och kan bli svåra att upptäcka)!

  SvaraRadera
 5. Vilken kändisdag! :) Jag tror att det är en av anledningarna till att kändisar trivs bra med att bo här i Skåne. Vi blir inte så "imponerade" av kändisar och de kan vandra runt som vem som helst utan att folk kastar sig över dem hela tiden.

  Kram på dig

  SvaraRadera
 6. Trillingnöten:
  Eller hur, fast bara på avstånd :)

  Lotta:
  Det kanske är så. Jag tycker i alla fall att de ska få vara ifred.
  Kram!

  SvaraRadera