.

.

onsdag 25 maj 2011

Jaha

Jag som bara tänkte plocka ögonbrynen lite så att jag inte behöver ta jobb som tomte i vinter. Och för att kunna se lite bättre när jag skriver. Men nu vet jag bättre :)

6 kommentarer:

 1. haha! Jodu, det är en hel vetenskap detta med ögonbrynen. ;) Hoppas du fick fason på dem.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, själv har jag alldeles ljusa och nästan raka ögonbryn så de får jag jobba mycket med. Numera går jag till en ögonbrynsplockare här i Markaryd och fixar till dem för 50 spänn. Värt pengarna!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Haha, vänta till de blir grå. Då växer de helt plötsligt åt alla håll...

  Åsa/ som inte kan logga in...

  SvaraRadera
 4. Första gången jag plockade mina ögonbryn var jag 17 år, delade lägenhet med min halvt år äldre kusin, som jag brukade se stå och plocka ögonbrynen innan vi gick till skolan. En morgon bestämde jag mig för att jag också skulle pröva; reppade bort ett strå och satt och grät i fem minuter för det tog så ont. Sedan dess har jag inte brytt mig så mycket om mina ögonbryn. De har fått växa och frodas så mycket de vill. Den här videon fick mig dock att leta upp en spegel och inspektera dem... kanske jag ska försöka plocka igen... :)

  SvaraRadera
 5. Tänk vad mycket man kan använda en penna till:-)

  Jag är oplockad! I hela mitt (långa) liv har de varit iögonfallande mörka och markerade, aldrig målade. Nu dyker det upp ett å annat ljust och DEM plockar jag bort.
  Men nu för tiden är det inne med uppljusade ögonbryn - undrar varför?
  Kram

  SvaraRadera
 6. Nina:
  Jo tack, nu ser jag bättre ut :)
  Kram!

  Maria:
  Jag har plockat mina sedan jag var 16 år. Jag vet inte hur de ser ut, egentligen :)
  Kram!

  Åsa:
  Jo tack, jag har märkt det redan :) Små vita hårstrån har börjat dyka upp och de står åt alla håll. Jag tror att jag verkligen behöver börja klippa dem :)

  Tereseh:
  Det gör ju så fruktansvärt ont i början. Nuförtiden går det hur bra som helst. Jag vet inte om man vänjer sig eller om det gör mindre ont :)

  Ebba:
  Pennor är bra :)

  Ibland önskar jag verkligen att jag aldrig börjat. Det är ett pyssel att hålla på med.
  Kram!

  SvaraRadera