.

.

fredag 17 februari 2012

Nu börjar det äntligen

helgen och sedan sportlovet. Det är ett lov som vi verkligen behöver i vår familj just nu. Vila, o så välkomna vila!

Kraften hos mig kom en stund och så försvann den igen. Just nu händer det just ingenting hemma hos mig, mer än vila och återhämtning. Fast det behövs så väl det också.  Jag funderar lite på om jag ska skicka in det andra manuset till några förlag i helgen. Det börjar kännas som om det är dags faktiskt. I övrigt går jag och funderar en hel del på mitt första manus, det välskrivna ni vet : ) Det närmar sig fyra veckor sedan jag skickade det och jag börjar för första gången, den här omgången, bli lite nervös. Tänk om, tänk om! Fast jag borde inte fundera så mycket på det. Jag menar, det är väl inte så lätt att hitta just mitt manus i höstacken. Fast sedan kan man lika gärna vända på det såklart. Varför inte?  Que Sera Sera, whatever will be, will be!Men nu ska vi inte vila för mycket ännu. Det är ju fredag och vi ska dansa. Jodå, vi måste dansa, trots att vi är trötta och slitna. Att dansa hjälper mot det mesta! För er som fortfarande har snö, ut och rör på påkarna. För er utan snö duger trädgården även utan snö och för oss sjuklingar funkar det lika bra inomhus. Nu drar vi igång helgen!Jag verkar ha en skum blogg eftersom den här filmen inte godkänns hos mig, men klicka bara på, Titta på You Tube, så fungerar det : )

12 kommentarer:

 1. Nu ska vi verkligen njuta av sportlovet! KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Spännande!!! Håller tummarna! Ha ett skönt sportlov!

  SvaraRadera
 3. Tänker du skicka båda dina manus till något förlag? Det borde ju visa att du verkligen vill, och kan, skriva?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det första är redan skickat till förlag och det andra ska jag skicka. Kanske är det positivt att ha två manus på gång samtidigt. Man kan ju alltid hoppas : )

   Radera
 4. Snö, ja! Här vräker det ner blötsnö just nu... vill INTE att det ska gå över i regn bara. Vill ha snön kvar ett tag till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är snön helt borta nu, men det är väldigt blött. Jag vill helst ha vår nu : )

   Radera
 5. Härligt med en vecka ledigt! Lycka till med manusen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det ska bli väldigt skönt med lov.

   Radera
 6. Passa nu på att vila dig när du är ledig. Ladda energi är aldrig fel. Det måste vara jobbigt att gå och vänta på svar. Bara det tar ju på krafterna.
  Ha en bra lördag/kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska verkligen passa på att vila och ha det skönt med familjen. Det är jobbigt att vänta på svar, men så är det ju, det är bara att gilla läget : )
   Ha en riktigt skön vecka!
   Kram!

   Radera