.

.

torsdag 9 februari 2012

I dag spirar våren

inuti mig. Allt känns hoppfullt på något konstigt sätt. Utan någon speciell anledning, förutom det som alltid finns runt mig. Det är ingen liten sak att vara tacksam över, den som familjen dagligen ger upphov till. Men annars är detta en dag som alla andra. En alldeles underbar vanlig dag. Sådana dagar gillar jag. När kylan fortsätter att bita sig kvar utomhus, så känns värmen inombords desto skönare.

Här finns den musik som bäst visar hur det känns inom mig just nu.Nu blir det föräldramöte på nya skolan. Det är alltid spännande.

14 kommentarer:

 1. Om musiken som du bjuder oss på illusterar hur det känns att vara "Anneli som följer sina drömmar" idag så förstår jag precis!

  Övriga ord verkar överflödiga:))

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag som följer mina drömmar och låter lyckan inta min kropp : )

   Ibland är ord överflödiga : )

   Kramar!

   Radera
 2. Vad underbart! Då är det bara att njuta!Musiken fick mig faktiskt att må bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen härligt! Vad glad jag blir över att min musik kunde ge dig välmående : )

   Radera
 3. Hej du vackra själ! Låter underbart! Snart så är våren här även utomhus! Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej du minst lika vackra själ! Att njuta av livet är fantastiskt. Jag ser verkligen fram emot den riktiga våren och värmen : )
   Kram!

   Radera
 4. Fin känsla. Ta vara på den... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. En fantastisk känsla! Jag suger ur så mycket jag kan av den : )

   Radera
 5. Hej!
  Jag förstår känslan du beskriver, allt liksom bara känns så fint, tacksamt och ljuvligt... Man hör fåglarna kvittra lite extra på morgonen, och tycker att hela livet ler mot en! Underbart!
  För min del går jag med tunga fotsteg...Ja sannerligen, tjock som en flodhäst...Allt känns segt och jobbigt, kontrasten till din vardag!
  Hur som helst smittar du av dig med dina positiva härliga inlägg, jag längtar till våren, tills när babyn kommit ut och tills jag kan få känna mig lätt och fri igen, framför allt själsligt och sinnligt!
  kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blir över att mitt inlägg och min sinnesstämning smittar av sig : ) Man får njuta av den ljuvliga känslan så länge man kan.

   Jag förstår att det börjar bli tungt för dig och att du längtar extra mycket till våren. Men du har något otroligt fantastiskt framför dig. En ny liten människa, det är stort!

   Kram!

   Radera
 6. Vad härligt! Jag blev glad av ditt inlägg!

  SvaraRadera
 7. Härligt när den känslan infinner sig! :-)
  Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är den bästa känslan :)
   Ha en härlig helg!

   Radera