.

.

onsdag 1 februari 2012

Redigering och horoskop


Ett helt inlägg bara försvann och jag får skriva det en gång till. Tack för den! Jag har ju ändå eoner med tid som jag knappt kan fylla! Anyway, here goes. Igen!

Jag verkar kanske besatt av horoskop just nu men ibland får man läsa något i dem som gör att man bara måste bli glad och hoppfull.

Neptune’s next visit is to its home sign of Pisces, your expansive and optimistic ninth house. Start packing your bags (and your backpack), because you could be traveling the world, going back to school, or deepening your spirituality. Neptune is in Pisces until 2026, and you could soon be enacting your own version of “Eat, Pray, Love” — like fellow Cancerian Elizabeth Gilbert. Your inner bohemian awakens even more when the Sun slips into Pisces on February 19, followed by the Pisces new moon on the 21st. Stay tuned for some inspiring inner visions and to discover, through a winding road or two, the meaning and purpose of your life. Wow!

Resor! Jag älskar ju att resa. Fast jag kan ju inte resa utan barnen och de går ju i skolan. Jag skulle kunna resa med lillkillen, fast det fungerar ju inte för nästyngstingen hade sin första och enda lilla depression förra året då vi kom hem ifrån Teneriffa, för att han längtade så mycket tillbaka, så han måste få följa med. Sedan är det dottern som också älskar att resa, hon skulle bli så ledsen om vi reste utan henne, så hon måste också få följa med. Det är nog maken och äldsta sonen som skulle klara det bäst. Så min ensamresa skulle ändå sluta med minst fyra personer : )

Men ett underbart lyxigt hus med utsikt över medelhavet på Mallorca, tillsammans med hela familjen, borde väl också räknas som att resa : )

Mitt eget Eat, pray and love, låter verkligen helt fantastiskt! Sedan kan jag skriva min egen bok om det. Det känns som ett bra koncept att följa.

Hitta meningen med livet! Jo jag tackar jag! Fast det har jag redan gjort. Min älskade familj, skrivandet och min inre harmoni. Syftet är jag inte helt på det klara med. Men jag vill skriva och jag vill kunna kalla mig författare. Det är ett syfte. Jag väntar nyfiket på att se om det är vad jag är ämnad att göra. Mina inre visioner lever redan och mår bra. Nu ska de bara infrias. Wow indeed!

And freedom will be your calling card until 2026, while Neptune visits fellow Water sign Pisces, your ninth house of travel, study and expansion. You could study abroad, work with international clients and colleagues, become a motivational speaker, or even start following a guru! If you’re creative like many Cancers, you could write fiction or a memoir, make a film, design a workshop, or explore new religious or spiritual beliefs. Step out of that quicksand and embrace the bigger picture — this could be one of the most exciting and soul-evolving times of your life.

Här blir jag alldeles till mig i trasorna! Frihet ända till 2026. Jag älskar frihet. Jobba utomlands. Yay! Bli en inspirerande motivationstalare, jag vet inte jag, jag skulle nog kissa på mig om jag stod framför en massa människor. Men annars, definitivt supercoolt! Följa en guru. Absolut, jag hänger med! Skriver gör jag ju redan, så det får gärna utvecklas till något större. Som att bli författare på riktigt! Jag hoppar genast ur kvicksanden och omfamnar en av de mest spännande och själsutvecklande tiderna i mitt liv!


Jag började med att redigera tolv sidor i mitt andra manus. Det måste bli färdigt nu. Jag behöver skapa nya liv och nya världar. Jag behöver skriva på nya berättelser. Mitt nya framgångsrika och spännande liv har börjat! Jag tar ett hårt tag i handtaget framför mig och hänger med på den hisnande färden.

Hela horoskopet hittade jag här.

6 kommentarer:

 1. Ah, underbara stjärnor! Låter såå lovande, eller hur? Må alla dina skrivardrömmar slå in snart,snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det är en spännande värld och det låter verkligen mycket lovande, så jag får verkligen hoppas att det kommer att stämma.

   Radera
 2. Så söt - då blir ni fyra på ensamresan:))

  Det är konstigt med redigering - ibland verkar det som om det bara ska gå lite trögt och i stå. Tror säkert att det bara betyder positiva saker i slutändan .. vi får vänta och se.

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. En ensamresa på fyra blir ju mindre ensam : )

   Just nu känns det totalt omöjligt att få tid för redigering. Det ena avlöser det andra hela tiden. Jag hoppas på en lugnare vecka nästa vecka. Man måste ju tro på det positiva. Och vänta och se : )

   Kramar!

   Radera
 3. Tänk att få göra en eat, pray and love-resa! Betald och allt som Elizabeth Gilbert fick. Det kändes som att jag gjorde resan själv när jag läste hennes bok. Blev helt tagen. Tyvärr tycker jag att filmen kändes för ytlig och lämnade mig oberörd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle vara en fantastisk resa, fast det skulle nog få bli när barnen flyttar hemifrån, för jag skulle inte klara att resa iväg utan dem : )

   Jag har inte sett filmen ännu, men måste nog göra det, det blir spännande att se vad jag tycker om den.

   Radera