.

.

fredag 3 februari 2012

Då var vi där igen

en hel vecka har rusat igenom mitt liv. Sedan har det ju hunnit bli februari också. Just nu känner jag att jag håller på att bli förkyld och det är inte roligt alls. Det har jag verkligen inte tid med, jag behöver min kraft och min inspiration.


Jag försöker att hitta inspiration i musik och dans denna kväll. Ja, det hann bli kväll innan dansen kom på plats eftersom min dator krånglar. Konstigt eftersom den är nästan ny. Den har gjort det några gånger nu, den flimrar till  några gånger och så kommer det upp en helt blå sida med varningstext över hela skärmen. Lite domedagskänsla faktiskt. Som om hela datorvärlden stängs av och vi får klara oss helt själva, utan information och kommunikation från cyberspace. O hemska tanke!!! Maken kollar var felet ligger och försöker åtgärda.

Under tiden ska jag dansa. Man kan aldrig bli för gammal för det och det kan inte stängas av, i värsta fall om musiken inte går att få fram, så kan man till och med sjunga själv. Det känns i alla falla tryggt!

16 kommentarer:

 1. Det finns ju regndans. Finns det ingen "datordans" för att få igång den igen? :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får kolla upp det där med datordans, det borde kunna fungera tycker man : )

   Radera
 2. Ja, huvva om hela cyberspace försvann! Det skulle kännas som att få en arm avhuggen. Hur överlevde dom på sjuttio- och åttiotalet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, utan cyberspace är vi nog lost in space! : ) Fast jag vet ju hur man överlevde på 70- och 80-talet och det gick ju bra det också. Fast då visste man ju inte hur härligt det kunde vara att leva mitt i cyberspace.

   Radera
 3. Tänk bara när Blogger hade problem - då blev jag ganska låg, iallafall var det inte lika roligt som annars.

  Min dator är oxå lite knäpp - den hänger sig och det går inte att stänga ner den då på vanligt sätt.
  Då får jag hålla on-knappen intryckt en bra stund så att allt svartnar - sedan är det till att börja om med virussökning mm.

  Det brukar bli som värst när jag packat på mig för mycket bilder - som jag ju gör, både egna och från nätet. Då får jag rensa och det är svårt - gjorde det idag innan jag tankade in lite nya blider.

  Hoppas maken finner felet - rensar han cookies oxå? Det är bra har jag hört och jag gör det bara när det blir krisigt annars glömmer jag det för det mesta.

  Det var en hip musik - han med de olikfärgade strumporna hade bra flyt :)

  Inte förkylas sig nu - inte nysa ...

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Livet blir liksom inte detsamma utan uppkoppling : )

   Bilder kan ju kanske vara ett problem, jag har ju mängder, får kolla med maken! Fast han pratade om något annat. Det är inte jag som är datorgeniet hemma hos oss om man säger så. Jag har inte hört något om att han rensar cookies heller.

   Det ska vara lite fart på dansen så här på fredagskvällen. Strumporna var verkligen en egen liten grej :)

   Jag kämpar mot förkylningen så gott jag bara kan.

   Kramar!

   Radera
 4. Lite dans är aldrig fel! Jag håller med om att veckorna går fort nu! Galet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Veckorna går fort som en dans : )

   Radera
 5. jag har haft samma problem ett par gånger, den stängs av för att "rädda datorn" har jag fattat det som. Exakt som du, blå screen och en massa ord.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jobbigt när det händer. Maken tror att det kan vara något fel i datorn, vi ska kolla upp det närmare i morgon med Dell.

   Radera
 6. Ikväll ska jag dansa på riktigt! På krogen och till en DJs valda musik - det ska bli superkul!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi brukar också dansa på riktigt : ) Fast vi väljer musiken själva och det är inte på krogen utan i vårt vardagsrum.

   Hoppas att du fick en riktigt härlig danskväll.
   Kram!

   Radera
 7. Jobbigt med datorn! :-(
  Härligt att förlora sig i dansen då! :-D
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Supertrist! Man blir så irriterad när det inte fungerar som man vill. Särskilt när datorn bara slår av helt plötsligt, då gäller det att man har sparat det man håller på med : )

   Dans är alltid härligt!

   Kram!

   Radera
 8. Själv har jag haft problem med bredbandet och känner verkligen hur beroende man faktiskt är av sin uppkoppling och sin dator. Kände mig alldeles avskärmad från omgivningen!!
  Hoppas det löser sig med din dator snabbt och enkelt! *kram*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är man beroende, både på gott och ont. Datorn är verkligen ett fönster mot resten av världen och en oändlig mängd kunskap, hemma i sitt eget arbetsrum.
   Maken är som tur är en klippa på sådant, han löser det så fort han kan.
   Kram!

   Radera