.

.

tisdag 7 februari 2012

Följ dina drömmar

och följ din passion i livet. Det viktigaste man kan göra för sig själv, är att ge sig tid att följa sina drömmar och mål. Livet är alldeles för kort för något annat!Detta underbara konstverk, som tycktes som gjort för mig, köpte jag av den superduktiga och inspirerande kvinnan bakom bloggen Livskrafter som har gjort den själv. Bara för att få se se den varje dag, som en påminnelse till mig själv. Att alltid frigöra tid för att följa mina drömmar. Det är det viktigaste och bästa som jag kan göra för mig själv. Att alltid följa mina drömmar, vad någon annan än tycker eller säger. Det är mitt liv, min väg, mina drömmar.

18 kommentarer:

 1. Ingenting är omöjligt! Power till oss alla! KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inget är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid : )

   Kramar!

   Radera
 2. Det är nog det viktigaste man kan göra för sig själv i livet. Jättefint konstverk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker väldigt mycket om tavlan. Att följa sitt hjärta är verkligen vägen till inre harmoni.

   Radera
 3. Vad fint - precis som om det vore gjort för dig:)
  Härligt med personer som har verkliga drömmar och vill göra något av dem. Hatten av för dem alla och för Dig framförallt!

  Det är inte alltid lätt att hitta den rätta och bästa vägen på en gång - ibland är man tvungen att gå vid sidan om den eller att korsa den. Men för den skull behöver man inte ge upp - bara vara tålmodig ... sedan får man se när det är den bästa och den rätta tiden att förverkliga det man drömmer om - då slår man till.
  För mig har det tagit ett helt liv nästan - men det gör ingenting ... jag vet att jag är på rätt (huvud)väg. Jag tror på min dröm, såsom du gör på din - snart är vi där och då är det en verklighet istället för en dröm.
  Sedan följer nya drömmar, nya verkligheter skapas - du har tiden för dig<3

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst skulle man kunna tro att den var gjord bara för mig : ) Jag tror faktiskt att vi som följer våra drömmar är lyckligare och mer harmoniska människor.

   Visst kan vägen vara både krokig och svår men man måste alltid vara fokuserad och våga fortsätta följa drömmen. Tålamod är något man får träna mycket på, men det är man redan ganska bra på när man har fyra barn : )

   Jag känner igen mig i att det har tagit tid för drömmen att utkristallisera sig. Men nu är den klarare än någonsin. Fast jag har flera drömmar redan, så de kommer aldrig att ta slut, även när den här har blivit uppfylld och jag har nått hela vägen fram. Mål och drömmar är otroligt viktiga för välmåendet!

   Kramar!

   Radera
 4. Vilken fin tavla och verkligen du. :)

  Jag kan bara instämma i dina ord Anneli. Att följa sitt hjärta och sträva efter att uppfylla sina drömmar är den rätta vägen att gå. Vägen är inte alltid rak men den är ett äventyr väl värt att satsa på.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den som gjord för mig! : )

   Om vägen var rak så skulle den inte vara lika spännande att gå. Lite gropar på vägen håller sinnet allert och får en att vilja och kämpa ännu mer.

   Kramar!

   Radera
 5. Åh vad klok du är...vilket fint inlägg!

  Kram och tack

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Dina ord värmer verkligen.

   Kramar!

   Radera
 6. Vilken jättefin tavla! Helt underbar! Att följa sina drömmar är verkligen det viktigaste man kan göra. Kram, Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den fin! Vi fortätter att följa våra drömmar tycker jag : )
   Kram!

   Radera
 7. Jag igen! Drömmar har verkligen varit temat för agen idag. Läste så fint om drömmar i tidningen Östran i morse och citerade från den krönikan på min blogg idag. Nämnde också dig. Hoppas det var ok. Jag länkade hit förstås.
  Kram, Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var självklart ok! Att följa sina drömmar är så viktigt att det behöver spridas överallt :) Citatet var väldig fint.
   Kram!

   Radera
 8. Helt klart att livet är för kort för annat!!

  SvaraRadera
 9. Hej vännen!
  Vilket underbart inlägg! Det tåls att påminnas om!!! Jätte-viktigt!
  Och jag älskar hennes blogg och skapelser, läser också den!
  Och du, jag berättade att jag var gravid i inlägget före detta precis, så du hade bara missat nyheten någon dag ;-) Jag valde att inte berätta innan v 32 nu för att jag helt enkelt inte ville fokusera på det på bloggen så länge, samt för att jag ville ha det mer privat :-)
  Så det var många som var överraskade, även alla fb-vänner som inte sett mig irl på senaste halvåret ;-)
  kram till dig!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Drömmar och mål är så viktiga, de gör livet så mycket roligare och spännande!

   Jag är verkligen imponerad över hur länge du har kunnat hålla bebisen hemlig. Jag skulle nog ha bubblat över för länge sedan :)

   Jag önskar dig all lycka med resten av graviditeten och med bebisen.

   Kramar!

   Radera